SØNDAGSPROFILERNE: NATASHA & DEVIN

SØNDAGSPROFILERNE: NATASHA & DEVIN

Hvis der er nogle som skal starte en bikinikollektion, så er det bedsteveninderne Natasha & Devin. De rejser jorden rundt, driver en instagramkonto med millioner af følgere og er to utroligt anerkendte profiler. Nu lancerer de en kollektion med Bik Bok og Nouw har fået chancen at møde dem! Læs interviewet nedenfor! Profile - 1

Hej Natasha & Devin, velkommen til Stockholm! Hvordan føles det at være her?
Tusind tak! Det føles helt utroligt skønt og solen skinner. Vi er her desværre kun i 24 timer, men vi skal nyde dagen alligevel. Det er en drøm at få lov til at lave denne Bik Bok Tour her i Skandinavien, I er verdens sødeste og gladeste mennesker.

Jeg tror, at I tog solen med jer, haha. Hvad kan vi forvente os af jeres kollektion med Bik Bok?
Det har været helt fantastisk at arbejde med Bik Bok, vi har arbejdet med dem det seneste år. Vi har før lavet en sommerkollektion med dem sidste sommer, men nu har vi fået lov til at lave vores helt egen kollektion. Bik Bok gav os frie hænder og vi fik lov til at gøre hvad vi ville. Vores kollektion er fyldt med sjove prints, off shoulder toppe og cover ups.

Hvilke er jeres favoritter fra kollektionen?
Devins favorit: Den røde bikini med matchende underdel.
Tash favorit: Off Shoulder bikinierne.

Har vi en stor bikini-trend, som vi kan vente os?
Metaller, prints og off shoulder helt sikkert!

Hvad har været det bedste ved at lave en kollektion med Bik Bok?
Helt klart at se bikinierne i butikken. Vores eget bikinimærke, Monday Swinwear, fåes kun online, så det er lidt anderledes. Nu er vi rundt i Skandinavien og besøger forskellige Bik Bok butikker. Det er virkelig dejligt at møde alle søde piger!

I har jeres eget mærke "Monday Swinwear", hvor kom den idé fra?
Hvis der var nogle som skulle starte et bikinimærke, så er det os. Vi har rejst virkelig meget de seneste 5 år, og vi fandt lidt som vi kunne lide i alle bikinier, men vi fandt ikke mange bikinier som havde det hele. Vi har skabt en bikinikollektion som passer alle, den fåes fra S til XL og vi har en del klassiske bikinier.

Hvordan mødte i to hinanden?
Vi mødtes på Hawaii igennem fælles venner og bestemte os for at tage til Californien og flytte sammen. Nu er vi bedsteveninder, roomies og laver alt sammen!

Hvad er nøglen til at blive succesfuld på de sociale medier?
Det handler om at være ekstremt passioneret omkring det man laver. Som du måske ved har vi ikke nogen manager eller lignende, det er noget vi har gjort selv fra dag et af. Så vær tro mod dig selv og arbejd hårdt!

Hvordan ser en normal arbejdsdag ud for jer?
Alle vores dage ser forskellige ud. De seneste dage har vi rejst mellem London, Oslo, Norge, Finland og Stockholm. Vi rejser utroligt meget, svarer på mange mails og arbejder med content til vores kanaler. Vi har derudover også et utroligt fint hjem sammen i LA, som vi bor i når vi er hjemme.

Hvordan er det at have en virksomhed sammen med sin bedste ven?
Det er utroligt positivt for os, da vi næsten ser os som den samme person. Alt som er dit er mit, plejer vi at sige. Vi har aldrig haft et stort skænderi, og anledningen til det er, at vi virkelig elsker det vi laver og har en åben relation til hinanden.

Hvad er det bedste ved at rejse jorden rundt?
Det er helt fantastiskt, at vi har muligheden for at rejse så meget som vi gør. Vi får oplevet forskellige kulturer, møder nye mennesker og ser verdens smukkeste omgivelser.

Og ulempen?
De tidlige morgenfly og jetlag.

I træner og rejser utroligt meget. Hvad er jeres bedste tip til at holde træningen ved lige når man er udenlands?
Det handler om at tvinge sig ned til træningen. Ofte har hotellet et gym, som man kan besøge. Men man behøves ikke at træne ligeså meget som normalt når man er på ferie. Men man kan jo også træne under palmerne, løbe rundt i området og lave yoga på stranden.

For mange lever I definitionen af et drømmeliv. Hvad skal man gøre for at komme ud i verden?
For det første, hvis du virkelig vil noget så kan du gøre det. Det kræver hårdt arbejde og lange dage. Hvis du ikke er tilstrækkelig passioneret omkring dit arbejde, så kommer det ikke til at fungere. Du skal være tvunget til at følge dit eget skema og arbejde lange aftener. Men til sidst er det det hele værd.

I ser altid meget friske ud. Hvad er jeres hemmelige knep?
Vores bedste tip er uden tvivl at fugte sin krop. Udover det anvender vi meget serum og uanset hvad, så sover vi 8 timer pr. nat. Pas på jeres hud og krop!

Tre hurtige spørgsmål
Bedste rejsemål?
Bora Bora.

Hvad laver I en lørdag aften?
Kigger på Netflix og drikker vin.

Hvad laver I om ti år?
Har familie og bor i Italien.

I kan finde Natasha Oakleys Instagram her & Devin Brugmans Instagram her! Billederne ovenfor er pigerne med deres nye bikinier fra Bik Bok.

Oversat af @annelinneaholm