SOMMERFEST MED NOUW

På torsdag var det duket for Årets sommerfest med Nouw, hvor kvelden bestod av champagne, kåringer, konkurranser, fotovegg og mye, mye mer! Klikk deg inn for å lese om hvordan vi feiret sommeren sammen med bloggerne våres. Other - 2

Sommeren har endelig kommet til Norge, og det er noe vi ville feire med bloggerne før feriene slår inn for fullt. På torsdag samlet vi en stor gjeng hos Lekter'n på Aker Brygge, hvor vi hadde stelt i stand lokalet med et herlig sommer-tema og var klare for en kveld med kåringer, konkurranser og hygge. Vi hadde også fine goodiebags fra Mildh Press og Photobooth, fotovegg, rekvisita og printer fra Fotobaren.no.

Under kvelden kåret vi "Årets Nouw Blogger", og for at dette skulle bli en rettferdig avgjørelse så skulle alle stemme på den de selv mente var verdige vinnere. Det endte med at @Gambitsky fikk hedersprisen - gratulerer så mye! Vi kåret også "Årets Nykommer" som ble @Kajamarie og "Festens Fresheste Outfit" som ble @anettehovland.

Noen av våre herlige "Nouw'ere"! @adaekrem, @anneliaaland @siljeokland, @xanjac & @Ingridbjugan

Fotobaren.no stilte med Photobooth under hele kvelden, hvor de hadde tatt med mange morsomme rekvisita til å bruke på bildene. Maskinen deres printet ut så mange bilder du ønsket fortløpende, og dette ble en stor favoritt for alle gjestene under hele kvelden! I tillegg til bilder kunne man velge boomerang, og de kom opp på ulike skjermer på lokalet. Et must-have på event med bloggere, eller hva?

Vi hadde "Award Goodiebags" som vinnerne fra kåringene og konkurransene vant. Alt innhold er sponset av Mildh Press, og hedersprisen "Årets blogger" fikk i tillegg til dette en frisørbehandling fra Wella og sko fra Superga.

Vi hadde selvsagt goodiebags til alle gjestene også - hvorav alt innhold er sponset av Mildh Press.

Det flotte lokalet på Lekter'n ble pyntet med ballonger som symboliserer "Pride Week".

@anettehovland under kåringene, hvor hun vant "Festens Fresheste Outfit"

@henriettehonsrud endte opp som vinner av en av konkurransene vi hadde under kvelden!

Vinnerne av Nouw Norge Awards og konkurranser. Fra venstre: @henriettehonsrud, @Kajamarie, @Gambitsky & @anettehovland - i tillegg til @maddekk som mangler på bildet.