Sommarglow med Comme Deux

Sommarglow med Comme Deux

Sommaren är här och kanske är du sugen på att testa på nya smink- och hudvårdsprodukter? Det danska varumärket Comme Deux är framtaget med hjälp av kunders önskemål för att passa dig och din hud så bra som möjligt. Klicka dig in och läs om varumärket och se när några av våra profiler testar produkterna! Beauty - 1

I samarbete med Comme Deux


- Få 20% rabatt med koden nouw20 -

I dagens samhälle är det mycket krav på oss människor - hur vi klär oss, vad vi äter och om vi har de trendigaste sminkprodukterna. Att skönhetsbranschen är en stor del av dessa krav är ingen nyhet, men någonting som det danska smink- och hudvårdsmärket Comme Deux vill ändra på. Hela varumärket har byggts upp av Comme Deux tillsammans med sina kunder, därav namnet som på franska betyder "Like Two". Nedan kan du läsa mer om produkterna och även se när våra profiler @hannasch, @sabinadeciree och Josefine Olsson testar produkterna.

När det kommer till hudvård har Comme Deux både serum och olika typer av ansiktsmasker där vissa av dem är färgkodade, som kallas för: #serumboosters #paintmasks. Den gula serien (#yellowdrops & #yellowmask) är till för dig som vill ha lite extra glow, den rosa serien (#pinkdrops & #pinkpaint) är perfekt för dig som behöver återfuktning och den blå serien (#bluedrops & #bluepaint) är det perfekta valet om du har kombinationshud, den hjälper även till att befria igentäppta porer.


För Comme Deux är det viktigaste att vi konsumenter gör exakt det som passar bäst för oss själva och vår hudtyp, därför är deras produkter utformade på ett sätt som gör att de kan passa alla utifrån varje individs behov och önskemål - huvudsaken är att de fungerar för just dig. Till exempel är deras nya #powernap ansiktsmask utformad att ha som en sleeping mask, men många kunder använder den istället som en nattkräm. Har du exempelvis en kombinationshy så är ett tips att kombinera #bluedrops med #pinkdrops. Eller om du hittar någon annan kombo som fungerar bättre för dig - det är bara du som sätter gränserna.

Detta har Comme Deux gjort möjligt på grund av produkternas mångsidiga kvalité. Ett annat tips är att använda deras rouge som ögonskugga och lägga på lite #liplove på dina ögonlock innan du går ut. Det finns helt enkelt inga fel utan du använder produkterna precis som du vill, och det är det som vi älskar med Comme Deux.


- Få 20% rabatt med koden nouw20 -

Deras senaste tillskott av ansiktsmasker kallar dem för #discoskin och #powernap:

#discoskin är en en mild och exfolierande ansiktsmask. Den innehåller mandelsyra (även är känd som AHA) och exfolierar inte bara ytan av din hud, utan tränger också in i dina porer. Detta för att rena och avlägsna den smuts som finns på din hud.

- Applicera ett jämnt och fint lager på en rengjord och torr hud och kom ihåg halsen. Låt detta sitta i 10 minuter och skölj sedan av med ljummet vatten och en tvättduk.

#powernap är en ansiktsmask som du har när du sover. Denna intensivt näringsrika ansiktsmasken bibehåller fukt och stärker din huds naturliga barriär. Det är en sann mästare av återfuktning som gör att du vaknar upp med en återfuktad hud och en härlig lyster. Denna får du inte missa!

- Applicera ett jämnt och fint lager på en ren och torr hud innan du går och lägger dig. Låt den sitta över natten, och om det är nödvändigt tvättar du bort det som är kvar på morgonen, innan du startar din hudvårdsrutin.

Sommarens måsten i sminkväskan är helt klart rouge, brunpuder och läppglans - vad mer behöver du? Lyckligt nog erbjuder Comme Deux allt detta!

Rougen #blushup kan användas både på kinderna och ögonlocken, och finns i färgerna peach & rose. Deras bronzer #glowup passar alla hudtyper och ger ett solkysst resultat. Sist men inte minst har vi också deras mest eftertraktade produkt #liplove som kommer i tre olika färger och är både näringsrika, skyddande och ger det perfekta glanset för sommarens alla tillfällen.För Comme Deux är det, som nämnt, viktigast att du som kund är nöjd. Därför kan du beställa hem produkterna, testa dem i lugn och ro och skulle du inte vara nöjd har du rätt att skicka tillbaka dom. Utan massa krångel och frågor. Nästan för bra för att vara sant! Glöm inte att klicka hem dina favoriter och must-haves inför sommaren - med koden nouw20 får du dessutom 20% rabatt på hela hemsidan. Happy shopping!


Writer
Redaktionen