Sommarevent på Lounge(s)!

Sommarevent på Lounge(s)!

Med bubbel och härligt mingel firade vi i torsdags in sommaren på Lounge(s) i Göteborg. Det var god middag, härliga skratt, photobooth och inspirerande samarbetspartners! Annat - 11

I torsdags fick vi äran att hosta ett sommarevent tillsammans med vår samarbetspartner Avenyfamiljen på Lounge(s) i Göteborg. Det bjöds på bubbel i mängder och fantastisk mat, och på plats var bara en massa underbara människor som gjorde kvällen oförglömlig!

Innan eventet bjöd vi, tillsammans med två grymma makeup artister Elin och Linnea, in några av våra profiler för smink och prepp. Med bland annat vår samarbetspartner Comme Deux's produkter sminkade tjejerna oss alla fina inför kvällens festligheter. Vid 19.30 mötte vi upp alla andra fantastiska gäster på Lounge(s) och startade kvällen med bubbel & mingel.


Det var fint uppdukat nere på Lounge(s) restaurang Prime Grill


Amelia & Isabelle, som var värdinnor för detta event


Middagen serverades och vi alla gjorde som @Maawl & Johanna - skålade in kvällen och njöt av denna magiska sharing meny!


Isabelle & @elsaw


Under kvällen hade vi två fantastiska sponsorer på plats, till att börja med entreprenörerna Alexandra och Johanna som driver företaget Bellibone. Om du har en dålig hårdag eller bara vill piffa upp frisyren lite, har dem exakt det som behövs!


Fantastiska Joo var också på plats. Hon driver det ursnygga bakdklädersmärket Joobeachwear. Hon pratade lite om varumärket och visade upp sin senaste kollektion som är helt magiskt fin!


Efter middagen tog vi oss två trappor upp till Lounge(s) magiska terrass där vi fortsatte skålandet. Vi dansade i timmar innan vi rundade av kvällen och lämnade eventet med glada miner.


Stort tack till Bellibone, Joo Beachwear, NA-KD, By Elsa smycken, Ideal of Sweden, Comme Deuxe, Bulldog, Creative Headz, NJIE och Estrid, som såg till att vi fick fina goodiebags.


Stort tack till Avenyfamiljen som såg till att vi fick en fantastisk kväll, och även tack till Kålltorpshandelsträdgård och Sundlings för att vi kunde dekorera borden så fint. Vi vill även tacka er alla som kom och hjälpte oss att göra en vanlig torsdagskväll till något alldeles speciellt! Helst skulle vi vilja göra om en igen, och igen och igen....


Foto: Jonathan Jungebrant

Instragram: instagram.com/jjungebrant/

Hemsida: jungebrant.com

Blogg: @nouw.com/jjungebrant