Solsemester? Detta måste du packa ner i resväskan!

Tiden är kommen - nätta sandaler, långklänningar, scarfs att vira runt och favoriten all time - baddräkten! Dessa 6 plagg vi spanat in måste med på solsemestern iår. Fashion - 16

Soliga dagar vid poolen, ljumma kvällar vid havet och drinkar att svalka sig med - i takt med semestertider är det dags att sortera i garderoben. Vinterkläderna vill vi helst inte se på några månader - packa ner dem i en kartong och placera i förrådet. Det som lockar är linnéplagg i vitt och beige, nyanser av blått - minimalistiskt med en touch av svaga ränder, nätta sandaletter, stråhattar, små handväskor och slarviga scarfs att vira.


Inspireras av vår Nouw-bloggare @elsaws fantastiska semester vid den italienska kusten 2017.


Väska och byxa Mango

Korgväska i bambumaterial är ett måste när du strosar runt kusten i Amalfi - styla med beigea linnebyxor. Stylingtips: Addera en linnetröja i samma nyans som dina byxor - det skapar en neutral look som passar både till vardags som fest under din semester.


Klänning och baddräkt Zara

Vi suktar efter denna skjortklänning i en underbar blå kulör - detaljen att markera midjan med en knut och vita blad som broderier får oss att bli förälskade. Baddräkten med svarta prickar har satt sig i vår näthinna - vi bara måste ha den på rivieran och även styla som en tröja!


Scarf och sko Mango

Scarfen- en räddare i nöden. Varför? Du kan styla den på så många olika sätt - vi ser den i håret, runt midjan, halsen och som detalj på din väska. Ett par nätta sandaler som du virar runt dina fötter känns som en självklarhet när dagen går mot skymning.


Vi önskar er en fantastisk "bon voyage"!

Omslagsbild @alicestenlof