Sniktitt på Nouw's nye utseende!

Tidligere har vi hintet litt her og der om at det er store saker på G. Vi har jobbet med noe veldig spennende i hele vår, og nå er det ikke lenge igjen; Nouw får et helt nytt utseende! Her kan du få en liten sniktitt på det splitter nye designet - som kommer til å gjøre Nouw freshere og bedre enn noengang. Blogging tips - 15

Slik vil toppen av startsiden med innlogging & nye artikler fra Nouw Magazine se ut

Premiumbloggeres nye innlegg & nye innlegg fra utvalgt bloggere

På den nye startsiden har vi lagt ekstra fokus på bilder, og på å løfte frem bloggere. Over her ser dere en utvidet plass for premiumbloggeres nye innlegg.

Nyhetsfeeden har ny layout & utvidet plass for premiumbloggeres innlegg til høyre

Siden hvor du skriver nytt innlegg

Den nye innleggsiden gjør det enda enklere å skape fine innlegg kjapt. Blant annet får du en enda bedre oversikt over de opplastede bildene dine, og det blir enklere å bla bakover i bildearkivet. De små ikonene hvor du velger innleggets bilde-layout har flyttes ned under innlegget - i stedet for å ligge på innleggets venstre kant.

En del av statistikk-siden

Her ser dere hvordan de nye statistikk-kurvene ser ut. Men det finnes mye mer! I den nye versjonen kommer du også til å få se en oversikt over bloggen din sin demografi, mest leste innlegg og ulike trafikk-kilder - det vil si hvordan leserne finner bloggen din.

Er det noen som er like spent på det nye designet som oss?Writer
Redaktionen