Sniktitt på Nouw's nye utseende!

Sniktitt på Nouw's nye utseende!

Tidligere har vi hintet litt her og der om at det er store saker på G. Vi har jobbet med noe veldig spennende i hele vår, og nå er det ikke lenge igjen; Nouw får et helt nytt utseende! Her kan du få en liten sniktitt på det splitter nye designet - som kommer til å gjøre Nouw freshere og bedre enn noengang. Blogging tips - 15

Slik vil toppen av startsiden med innlogging & nye artikler fra Nouw Magazine se ut

Premiumbloggeres nye innlegg & nye innlegg fra utvalgt bloggere

På den nye startsiden har vi lagt ekstra fokus på bilder, og på å løfte frem bloggere. Over her ser dere en utvidet plass for premiumbloggeres nye innlegg.

Nyhetsfeeden har ny layout & utvidet plass for premiumbloggeres innlegg til høyre

Siden hvor du skriver nytt innlegg

Den nye innleggsiden gjør det enda enklere å skape fine innlegg kjapt. Blant annet får du en enda bedre oversikt over de opplastede bildene dine, og det blir enklere å bla bakover i bildearkivet. De små ikonene hvor du velger innleggets bilde-layout har flyttes ned under innlegget - i stedet for å ligge på innleggets venstre kant.

En del av statistikk-siden

Her ser dere hvordan de nye statistikk-kurvene ser ut. Men det finnes mye mer! I den nye versjonen kommer du også til å få se en oversikt over bloggen din sin demografi, mest leste innlegg og ulike trafikk-kilder - det vil si hvordan leserne finner bloggen din.

Er det noen som er like spent på det nye designet som oss?Writer
Redaktionen