SLIK FÅR DU BILDENE DINE TIL Å FØLES MER LUKSURIØSE

#Nouw30DayChallenge - Er du en av de som liker å leke deg rundt med ulike redigeringsverktøy for å få det perfekte bildet? Eller føler du kanskje at bildet ditt ikke blir like bra som du hadde tenkt i utgangspunktet? Vi gir deg tips til hvordan du kan få bildene dine fine, gjennomførte og luksuriøse! Blogging tips -

Bruk det riktige filteret - For å få bildene dine til å føles luksuriøse, men samtidig ikke for overredigerte er vårt beste tips å finne det riktige filteret. Prøv å finne et filter med en naturlig hvitbalanse og klare toner. Om du redigerer med VSCO CAM er et forslag å bruke filter som S2, A6 og HB1.

Passe mengde kontrast og skarphet - For mye kontrast kan gjøre at bildet ser unaturlig ut, samtidig som det får et "skittent" uttrykk om man bruker for lite. Det beste er å finne et behagelig nivå mellom svak og sterk som fremhever på de riktige stedene. I tillegg er det alltid bra å forsterke litt på skarpheten for å styrke fokuset i bildet. 

Bakgrunnen er viktig - Enten du fotograferer en person eller et objekt; bakgrunnen på bildet er veldig viktig. Ha i bakhodet at bakgrunnen ikke skal ha for mange forstyrrende objekter. Prøv å hold det enkelt og greit, det fungerer alltid best!

Fargekorrigering - Om du vil legge ned litt ekstra tid på bilderedigeringen din bør du også tenke på hvilke objekt du fotograferer. Tenk i farger og pass på at bildene matcher bildene i blogg-arkivet ditt. Om bildene har samme fargetone vil dette styrke helheten.

Tenk på symmetrien - Når du fotograferer "flat lays" er det viktig å finne en god symmetri for å unngå at bildet ser rotete eller lite organisert ut.

Siste finish - Finn en redigering som gjør bildene dine unike. Gjennom å bruke verktøy som "fade" eller Instagram's egne filter "Gingham" får bildene dine en redigering som gjør at de ser luksuriøse og "myke" ut.


Omslagsbilde: @sandraa

Oversatt: @karolinesmadal