Skräddarsy din nyårsdoft med CLEAN

Skräddarsy din nyårsdoft med CLEAN

Efter jul men före påsk är det som bekant dags för årets festligaste högtid, nyårsafton! En glammig afton förtjänar en lika glammig look, låt pricken över i:et som sätter tonen för nyårskvällen och det nya året vara din parfym. Beauty - 10

I samarbete med CLEAN


Doft a¨r det sinne som a¨r starkast kopplat till va°rt minne, och kan da¨rfo¨r ba°de framkalla och skapa betydelsefulla minnen och o¨gonblick. En doft kan ge oss fo¨rnimmelser om specifika tillfa¨llen av betydelse i va°ra liv. Nya°rsafton a¨r ett perfekt tillfa¨lle att med hja¨lp av en speciellt utvald doft skapa nya sa°dana minnen.

Unikt fo¨r CLEANs parfymer a¨r att du genom tekniken layering kan skapa din egen unika doftkombination genom att blanda olika parfymer med varandra. Eftersom att CLEANs dofter a¨r linja¨ra, alltsa° att de inte fo¨ra¨ndras pa° huden o¨ver tid, a¨r de utma¨rkta att blanda med varandra fo¨r att skapa en helt unik doftupplevelse.

Sa° hur hittar du din perfekta nya°rsdoft? Fo¨r att underla¨tta lite, har vi tillsammans med CLEAN tagit fram tre olika fo¨rslag pa° doftkombinationer som passar fo¨r tre olika nya°rskva¨llar.Fo¨r singeln som a¨r pa° jakt efter nya°rskyssen
Den perfekta nya°rsparfymen fo¨r dig som vill ha en romantisk doft a¨r CLEAN Skin, en varm och sensuell doft av blommor och mysk. CLEAN Skin fungerar a¨ven utma¨rkt att blanda med exempelvis CLEAN Rain som a¨r en varm och skir doft med inslag av viol och na¨ckros. Här kan du köpa CLEAN Skin och här CLEAN Rain.

Fo¨r dig som vill bo¨rja det nya a°ret pa° ett uppfriskande sa¨tt
Fo¨r en frisk och fra¨sch doft, som ha°ller hela nya°rsnatten passar CLEAN Air perfekt. Doften a¨r luftig och frisk med toner av citrus och bergamott. CLEAN Air passar bra att blanda med till exempel CLEAN Shower Fresh, som a¨r en uppiggande doft av Jasmin och liljekonvalj. Tillsammans blir parfymerna en sprudlande och uppiggande doft. Här kan du köpa CLEAN Air och här kan du köpa CLEAN Shower Fresh.

Fo¨r dig som vill att din doft ska komplettera din nya°rslook
Vill du ha en stark och kvinnlig doft som framha¨ver din glammiga nya°rskla¨nning, a¨r CLEAN Blossom en perfekt doft. Med feminina toner av liljor och apelsinblomma fa°r du en blomstrande doft som passar utma¨rkt att blanda med till exempel CLEAN Ultimate som a¨r en djup och sensuell doft av Bergamott och vit ros. Här kan du köpa CLEAN Blossom och här CLEAN Ultimate.


Writer
Redaktionen