"Shopping är avkoppling för mig och jag njuter av nya plagg i garderoben"

"Shopping är avkoppling för mig och jag njuter av nya plagg i garderoben"

I denna veckans blogg kommer du att kunna följa Henny som är en modemedveten tjej som älskar att fotografera. Hennes streetstyle bilder kommer få vem som helst att putsa av kameran för att gå ut och fotografera. Läs hennes intervju här! Profile -

Hej Henny, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej! Jag mår riktigt bra och att vara veckans blogg känns som en fantastisk möjlighet! Äntligen får just min blogg möta den stora bloggvärlden.

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
Jag bloggar för att jag älskar mode och finns det ett bättre ställe att visa det på än genom bloggen? Så ja, mitt svar är mode, mode.. och lite vardag förstås.

Vilket är ditt bästa modetips, generellt?
Hitta din stil! Följ alla trender som du gillar men låt din personlighet stråla igenom. Det finns inget lika roligt som att snurra om en trend helt åt sig själv.

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Jag är en riktig mystjej och nu under hösttid är det underbart att få umgås med mina nära, käka god middag, och snacka om allt och ingenting. Eller gosa ner sig framför en sjukt bra film med godis och coca-cola. En utekväll då och då är inte heller helt fel!

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Oj så svårt att välja! Men favoriterna är nog Kenza, Hanna Stefansson och Beatrice Forsell. Tre bloggare med helt olika stilar men jag finner inspiration hos dem alla.

Dela med dig av en dold talang du har!
Jag är en hejare på att fynda! Shopping är avkoppling för mig och jag njuter av nya plagg i garderoben. Många tycker att jag shoppar alldeles för mycket men det de inte vet är att jag är grym på att hitta det där sista plagget hängande på en rea-galge.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Om tio år arbetar jag i modebranchen. Trots att det i bloggen ligger störst fokus på bilder ska ni veta att jag älskar att skriva. Så en kombination av journalism och mode hade varit drömmen!

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Uppdatering såklart, helst ett par gånger om dagen. Och bilder! Som jag nämnde i svaret ovan är verkligen bilderna en prio i bloggen. När jag kikar in på nya bloggar är det bilderna som avgör om jag återkommer eller inte! Men allra viktigast: glöm inte bort dig själv. I detta hav av superbloggar kan det vara svårt att hålla bloggen personlig. Men väljer du att låta innehållet i din blogg ligga dig nära om hjärtat känner läsaren din närvaro och bloggen blir klart mer läsvärd!

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
En ljus lägenhet från sekelskiftet, med stora fönster och högt i tak! Det hade heller inte suttit fel med en gucci dionysus i svart mocka och en solig lyxsemester!

Hennys blogg: nouw.com/henny