Shoppa online med Nouw - kryssning på köpet

Gillar du att shoppa online? Vi med! Därför har vi på Nouw teamat ihop oss med Refunder - som ger dig pengar tillbaka på dina onlineköp. Som om inte det vore bra nog, får du dessutom en kryssning på köpet! Other - 6

I samarbete med Refunder

Shoppa online - det gör vi alla
Att shoppa online i lugn och ro hemma är både bekvämt och praktiskt - du kan sitta hemma i soffan, men ändå ha tillgång till ett fantastiskt utbud. Tänk att slippa ge sig ut i regn och rusk! Nu har vi på Nouw teamat ihop oss med Refunder, där får du pengar tillbaka på dina köp. Låter Hotels.com, Ellos, Zalando, Asos, Gina Tricot & NA-KD bekant? Du hittar dessa och över 700 andra onlinebutiker om du klickar här.En kryssnig på köpet?
Ja, kanske lite för bra för att vara sant? Men visst stämmer det! Gör du ett köp via Nouw på Refunder under din första vecka som ny medlem, så får du en kryssning på köpet med Birka Cruises, kryssningen tar dig från centrala Stockholm till mysiga Mariehamn på Åland - mer information här.

Inte nog med det! Ta med hela kompisgänget, din partner, barnen eller mamma? Det ingår nämligen en Cabin Standard hytt för 2-4 personer.

*Minst en person i sällskapet måste vara 23 år gammal, transfer till och från Birkas terminal i Stockholm ingår ej. Du och ditt sällskap kan välja avresedatum mellan söndag-torsdag under perioden 15 februari - 31 maj. Minst en måltid måste förbokas innan avresa, exempelvis kan du innan avresa boka en frukost för 120 kronor. När du har gjort ditt första köp via Refunder så skickas erbjudandet ut till din mail.

Writer
Redaktionen