"Seuraavana ostoslistallani on kukkamekko"

"Seuraavana ostoslistallani on kukkamekko"

Viikon bloggaajamme Miira Norppa jakaa haastattelussa meille viimeisimmän tyylimokansa, ja aiheuttaa toimitukselle kateutta upeilla hiuksillaan! Profile -


Kerro meille vähän itsestäsi, kuka olet ja mistä tulet?
Heippa kaikille! Olen Miira Norppa ja täytän huhtikuussa 26-vuotta. Alunperin olen kotoisin Helsingistä, mutta muutimme lapsena vanhempien töiden perässä Mikkelin kautta Joensuuhun. Poikaystävän työt ovat vieneet minua ympäri Suomea ja tällä hetkellä asumme onnellisesti Oulussa. Luonteeltani olen positiivinen ja sosiaalinen. Valokuvaus ja matkustaminen ovat lähellä sydäntäni ja minulla on kokoaika hirveä matkakuume päällä.

Miten kuvailisit tyyliäsi?
Omaa tyyliäni kuvailisin aika klassiseksi, suosin ajattomia vaatteita. Vaatekaappini värimaailma on suurimmaksi osaksi mustaa, vaaleansinistä sekä valkoista, aivan liian vähän värejä siis ja siihen on tehtävä muutos!

Mikä on pahin tyylimokasi?
Yksi viimeaikaisista tyylimokistani oli, kun lähdin kiireessä kauppaan enkä sen enempää ajatellut, päälläni oli punaiset velourhousut ja otin ensimmäisen takin naulakosta, joka sattui olemaan punainen tekoturkikseni. Siinä sitten ihan tontun näköisenä suuntasin ruokakauppaan tekemään ostoksia. Pahin tyylimoka on varmaan kuitenkin nuoruudesta, kun muodissa olivat paksut vyöt joilla piti nostaa olematonta rintavarustusta esille!Mikä on parasta bloggaamisessa ja kauanko olet nyt blogannut?
Parasta on ehdottomasti itsensä toteuttaminen. Rakastan valokuvaamista todella paljon ja se on yksi niistä syistä miksi blogin aloitin. Ensimmäisen kerran aloitin oman blogini pari vuotta sitten ja päivittelin sitä parin kuukauden ajan, kunnes lopetin sen ajan puutteen vuoksi. Nykyistä blogiani olen pitänyt lokakuusta lähtien ja pakko myöntää, että olen jäänyt ihan koukkuun sen päivittämiseen ja mielessä on vaikka mitä ihania kuvaus- ja postausideoita!

Mitä toivoisit saavuttavasi blogillasi?
Toivon kehittyväni bloggaajana ja pystyväni tuottamaan mielenkiintoista sisältöä sekä tarjoamaan inspiraatiota muille. Lisäksi haluan verkostoitua sekä tutustua mahdollisimman moneen uuteen ihmiseen.

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä? Bloggaatko yhä?
Viiden vuoden päästä näen itseni täysipäiväisenä yrittäjänä ja paljon maailmaa reissanneena! Uskon, että bloggaan yhä!Mistä trendistä olet eniten innoissasi tänä keväänä?
Kaikista kukkakuvioista mitä kevään muoti tuo mukanaan ja tuntuu siltä, että seuraavana ostoslistallani onkin kukkamekko.

Mitkä ovat mielestäsi kaksi vaatekappaletta jotka jokaisella naisella tulisi olla vaatekaapissaan?
Mielestäni täydellisesti istuvat farkut sekä ajaton trenssi.

Keiden vaikuttajien tyyleistä saat eniten inspiraatiota? Miksi juuri heidän?
Janni Delér, hänen tyylinsä on ihana sekä blogi ja instagram todella inspiroivat.Seuraa Miiraa:

Blogi: @miiranorppa
Instagram: @miiralinnea