Scrunchies gjør comeback!

80-tallet er tilbake for fullt, og såkalte scrunchies er i vinden som aldri før. Fra designere til kjedebutikker - vi har funnet kuppene! Fashion - 5

Selv om Sex and the City damene mener at man kun skal bruke scrunchies på badet mens man fjerner sminken, så har denne 80-talls trenden tatt over motebildet den siste tiden. Både designere og kjedebutikker har hengt seg på trenden, og de populære hårstrikkene finnes nå i forskjellige mønster og i forskjellige stoffer som velour, silke og kordfløyel.

Statement Accessory
Scrunchies er en superenkel måte å piffe opp et ellers enkelt antrekk enten du skal på skole, jobb eller på middag med venninnene. Du kan for eksempel ta igjen farger fra sko eller veske i hårstrikken, og dermed har du enkelt og greit et antrekk som ser både gjennomtenkt - og helhetlig ut.

Bilde: @annesofie er en av bloggerne våre som har hengt seg på trenden!


Våre favoritter

Denne trenden tar oss rett tilbake til 80-tallet, og vi føler at vi hopper rett inn i Clueless når vi topper hestehalen med en scrunchie før vi går ut døren. Vi har samlet noen favoritter som vi gjerne skulle rocket denne sesongen!

Lindex, 39,50,-

H&M, 39,90,-

Envii, 45,-

Dark, 299,-

KappAhl, 49,90,-

Envii, 18,-

Hva synes dere om 80-talls trenden?

Omslagsbilde: @annesofie