Sannas Jul - Del 3 julstaden Göteborg

Sannas Jul - Del 3 julstaden Göteborg

Vi menar inte att skryta när vi säger att Göteborg är den absolut mysigaste staden, speciellt under jultider. I del 3 av Sannas jul levererar Sanna sina fantastiska tips för julstämningen på olika platser runt om i stan. Ni får hänga med på en hel dags aktiviteter! Lifestyle - 12

Att Göteborg är den absolut mysigaste staden, speciellt under jultider kan vi nog alla instämma. @sannajornvik lyckades pricka den soligaste och krispigaste dagen att uppleva julstaden på.

Vi älskar blandningen Göteborg erbjuder, allt från varma och exotiska palmhus till kallt skridskoåkande på Liseberg. Är du ute efter den ultimata julstämningen får du inte missa de olika julmarknaderna som pågår under december månad.


I centrala Göteborg, innanför väggarna av Kronhusen, ligger Göteborgs äldsta julmarknad. Kronhusbodarna är ett fotovänligt område som tidigare är byggt för militära åtgärder runt 1750-talet. Idag arrangeras det olika marknader under året, perfekt att strosa runt på en krispig vinterdag.

På andra sidan stan hittar ni Hagas julmarknad, öppet under alla adventshelger. Där dukas det upp bord längs de gamla hövdingshusen och utbudet hos utställarna är nästintill obegränsat. Köp dig en varm dryck och dela en stor kanelbulle tillsammans med ditt sällskap så lovar vi en ökad julstämning.Och vad vore Göteborg som julstad utan fantastiska Jul på Liseberg? Det spelar ingen roll hur många gånger man varit där, ett årligt besök är ett måste! När man passerar entrén är det som att kliva in till Narnia, granar så långt ögat kan nå och en miljö täckt i snö. På Jul på Liseberg serverar de små stånden både det ena och det andra, där finns det definitivt något för alla. Har du ännu inte kommit i julstämningen är Jul på Liseberg en garanti för det.


Mer av detta och massor av annat julmys som @sannajornvik gjorde under en härlig vinterdag kan ni se i hennes vlogg!Får ni inte nog av jultipsen så finns det ännu fler i ett inlägg på Sannas blogg!


Nästa gång ses vi dan före dopparedan med ännu mer jul!