Sådan plejer du tør hud

Sådan plejer du tør hud

Huden udsættes for mange ekstra afprøvninger i vinterhalvåret, og mange oplever at de får en mere tør hud. Med blæst, kulde og en lavere luftfugtighed både indendørs og udendørs, så er det ikke mærkeligt at huden bliver tør! Beauty - 2

I samarbejde med Lé Luna

Derfor bliver huden tør
Mange anvender de samme produkter om vinteren som de gør om sommeren, og tilføjer måske bare en fugtende creme. Men hudens behov forandrer sig over sæsonerne, og med en lavere luftfugtighed og større udefra kommende prøvelser som kulde og vind, bliver huden ofte mere tør. Om vinteren har huden brug for ekstra meget for at kompensere.

Det ses med det samme når huden ikke har det godt og en velplejet hud behøver en balance mellem fugtighedsgivende hudplejeprodukter og naturlige olier. Hudens egne olier spiller en vigtig rolle i beskyttelsen af huden, men frem for alt hjælper de med at opretholde hudens naturlige fugtbalance. Det er derfor vigtigt både at give huden fugt og næring for at få bugt med tør hud.

Vigtigheden af produkter som både kan lindre og fugte
For at få den optimale hud er det vigtigt at pleje huden i dybden. Brug skånsomme og plejende produkter, der virkelig hjælper din hud indefra. Jo mere tør og irriteret din hud er, desto vigtigere er det at lindre og nære huden. Prøv at undgå stærke produkter, der kan irritere din hud og skabe overfølsomheder. Det er bedre at fokusere på milde og naturlige produkter, der kan balancere og pleje huden.

Kamille er en populær ingrediens i naturlig hudpleje takket være dens beroligende og anti-inflammatoriske egenskaber, som hjælper huden med at pleje forskellige hudproblemer og infektioner.

Brug en fugtgivende ansigtsmaske
At bruge en ansigtsmaske er en fantastisk måde at forkæle huden med ekstra fugt og andre plejende ingredienser. Huden har normalt brug for mere end bare en ansigtscreme i vintermånederne, og en god ansigtsmaske er en fantastisk måde at give huden et ekstra tiltrængt boost. Eco Masters Chamomile Face Mask bruger 100% naturlige og skånsomme ingredienser, der fugter og nærer huden i dybden.

Det høje indhold af kamille i ansigtsmasken kan lindre selv den mest irriterede hud, som lider af eksem, psoriasis eller rosacea. Fordelen ved Eco Masters ansigtsmaske er den måde, hvorpå alle de naturlige ingredienser supplerer hinanden; Kamille beroliger og helbreder, Apigenin er en stærk antioxidant og bisabolol forbedrer hudens evne til at optage næring, hvilket forstærker virkningerne af andre ingredienser. Samspillet gør det muligt at nyde en fugtet og næret hud, der er helt og aldeles i balance. Eco Masters Chamomile Face Mask er derfor en særlig god behandling til hud der kræver ekstra fugt og nænsomhed.

Tips til at give huden fugt og næring
Udover at undgå hudprodukter med stærke ingredienser, er det vigtigt at give huden så meget fugt som muligt.

- Tjek din nuværende hudplejerutine. Er der nogle produkter med ingredienser, der kan irritere din hud? Er der nogle produkter som du kan undvære, skifte ud eller bruge mindre? Mange hudplejeprodukter på markedet indeholder desværre ingredienser der kan irritere og forværre huden.

- Brug en god fugtighedsgivende dag- og natcreme som er specielt tilpasset din hudtype. Dette er især vigtigt i vintermånederne, hvor den kolde og tørre luft ofte slider huden mere end en varm sommerdag. Vi ved det kan være fristende at springe over en hudplejerutine og få de ekstra minutters søvn om morgenen. Men det er værd at bruge lidt ekstra tid på at tage sig af sin hud og sørge for den er fugtet. En tør og irriteret hud behøver så meget omsorg som muligt.

- Brug en fugtighedsgivende og nærende ansigtsmaske for at give din hud lidt ekstra omsorg. Eco Masters Kamille Ansigtsmaske indeholder en høj koncentration af kamille som både kan berolige og give næring til en tør vinterhud.

- Giv mere fugt indefra, ved at drikke mere vand! At drikke for lidt vand kan medføre til udtørret hud. Kroppen kan blive tvunget til at prioritere at væsken går til andre kropsfunktioner, hvilket efterlader huden helt tør. Det anbefales at drikke mellem 1,5 og 2 liter vand om dagen.Writer
Redaktionen