SÅDAN KOMMER DU UD AF DIN BLOGTØRKE

SÅDAN KOMMER DU UD AF DIN BLOGTØRKE

Mangler du inspiration eller behøver du nogle tips på, hvordan du nemt finder på noget at blogge om? Tryk ind her, så har vi svaret til dig! Blogging tips - 4

Nogle dage kører det med at blogge helt smidigt og idéerne til nye indlæg bliver listet op, men andre gange kan det også være svært at finde på ting at blogge om. Derfor kommer vi herfra redaktionen med vores bedste tips til at få inspiration til dine blogindlæg.

Find tilbage til din base - Nogle gange kan det være godt at gå tilbage til, hvorfor du begyndte at blogge i første omgang, hvad var din grundlæggende idé? Nogle gange glemmer vi, hvad det er vi egentlig ønsker at formidle igennem vores blog, og kan derfor have behov for at tage et skridt tilbage. Måske startede du med at blogge om din interesse for bagning, mode, foto eller skønhed? Gå tilbage til din grundlæggende idé og lad dig blive inspireret af det!

Gå igennem magasiner - Et trick der virker, hvis man ønsker idéer til blogindlæg er at bladre igennem de nyeste magasiner, som du bliver inspireret af. Et indretningsmagasin kan give dig inspiration til blogindlæg, eksempler på indlæg som du selv kan lave er: "Ugens indretnings favoritter", "Bedst i butik" eller "De flotteste indretningsdetaljer" - Se efter emner, som du selv godt kan lide at skrive om, og lad dig blive inspireret af artikler fra magasinerne.

Metapic - Ved at bruge funktionen Metapic har du mulighed for at lave stilfulde collager af produkter, som du kan lide - samtidigt med, at du tjener penge! Når inspirationen ikke er helt i top, er det altid godt at lave inspirationscollager til dine læsere.

Pinterest - Hvis du endnu ikke har oprettet en konto på Pinterest, så vil vi råde dig til at gøre det asap! Der kan du gemme inspirerende billeder i forskellige mapper, så når du føler, at du går tom for idéer til bloggen, er det nemt at gå ind og lade billederne hjælpe dig med at få idéer.

Gør brug af kameraet - Uanset om du blogger med hjælp fra mobilkameraet eller et digital / systemkamera bliver din blogging lettere, hvis du benytter dig af det så meget som muligt. Fotografer din dag, time for time, når der sker noget fantastisk eller din normale hverdag. Har du nogle billeder fra din dag kan det være tilstrækkeligt til et godt blogindlæg. De fleste læsere elsker også når de får chancen for at hænge med i dit daglige og personlige liv.

Omslagsbillede: @JULIAJAENSSON