SÅDAN KAN DU NEMT LAVE FLOTTE COLLAGER MED METAPIC

​#Nouw30DayChallenge - Med Metapic kan du lave flotte inspirationscollager til din blog. Derudover er det også en god måde at tjene penge på, da Metapic anvender ad-links. Vores blogger Läman viser lidt inspiration til collager! Blogging tips - 2

Metapic er et værktøj med mange funktioner, som er enkelt at anvende. Med Metapic kan du lave flotte collager, tagge tøj, sko og mere fra forskellige online butikker. Funktionen giver fordele for dig som blogger, og for dem som læser din blog. Du byder på flotte collager med fede tips, som dine læsere nemt kan finde frem til.

Sådan gør du: Klik frem en blank side på Metapic, herefter loader du billeder op på de produkter du gerne vil tipse om på din blog. Når du er tilfreds trykker du på knappen "I am done" for at komme til næste skridt, hvilket indebærer, at du nu skal tagge de produkter du tipser om. Du skaber et tag, placerer den på produktet, klistrer ind tagget og navngiver den. Det samme gør du for de resterende produkter. Linksene kommer automatisk frem på billedet og under billedet som tekst, som man kan trykke direkte på. Du kan også vælge at slette linksene under billedet væk, og bare have funktionen med at klikke på produkterne på billedet.

Tilføj billeder i baggrunden og tal for at lave din collage endnu flottere!

For at tage din collage til et højere niveau kan du tilføje et baggrundsbillede inden du tilføjer dine produkter. For at være ekstra tydelig med dine links til produkterne, kan du anvende dig af symbolerne og tal for at markere produkterne. Du kan yderligere også tilføje tekst til din collage.

Et outfitbillede med links under.

Dagens outfit er noget som mange bloggere deler på deres blog, og læserne er utroligt nysgerrige på at vide, hvor tøjet kommer fra. Du kan dermed skrive, hvor din flotte vinterjakke kommer fra ved at lave et direkte link til produktet under dit outfitbillede.


Nedenfor findes yderligere eksempler og inspiration for, hvordan du variere dine indlæg med Metapic:


Collage kun med Metapic-links i collaget uden nogle links under billedet.


En collage hvor der findes Metapic-links i collaget og tekst links under billedet.

En collage hvor der kun findes Metapic-links under billedet som tekst links og ikke i billedet.

En collage med tøj, tekst og illustrationer.

Tekst og billeder: @lamans

Writer
Redaktionen