Sådan gør du 2016 til at blive dit bedste år nogensinde!

7 punkter som vil inspirere dig til at 2016 vil blive dit bedste år nogensinde! Lifestyle -

# Du styrer din hjerne!
2016 er året, hvor du skal stoppe med at presse dig selv ned. Du vil ikke nå dine mål og drømme ved at hakke ned på dig selv og din krop. Når disse tanker når til dig skal du i stedet finde nogle andre ting du kan tænke på. For eksempel 3 egenskaber du er taknemmelig over med dig selv.

# Skriv ned delmål
Selvfølgelig er det nemt at sidde på sin stol og drømme over de ting man gerne vil opnå?! Men nu er det tid til rent faktisk at forsøge at få fat i de drømme. Lav en liste over ting, du ønsker at gøre dette år og tilføj endda delmål du skal nå for at komme dertil. Ønsker du at købe din drømmetaske? Lav et budget for, hvordan du skal spare pengene op. Ville du have det job? Skriv ned, hvordan du vil være i stand til at tage dig dertil og skriv delmål ned for dette.

# Få  alt det dårlige ud af dit liv
Omring dig selv blandt folk, der får dig op og inspirerer dig,  og drop de venner, der trykker dig ned. Nogle gange er vi nødt til at rydde op i skabet, og det samme gælder med venner. Nogle er bare ikke det værd og behøves simpelthen derfor ikke længere at være i ens liv. Det er svært og vanskeligt at gøre det ”forbi” med en ven, men ikke mere end nødvendigt.

# Gør ting, der gør dig glad!
Hvad gør dig glad? Skriv ned 10 ting, som du bliver glad af. I løbet af året, så prøv at gør alle disse 10 punkter! Gerne flere gange.

# Drop jalousi
I stedet for at være jaloux på dine konkurrenter, så bliv inspireret af dem! Du kommer ikke nogen steder ved at være bitter, jeg lover dig.

# Opsummer dine tidligere år
Hvordan udvikler du dig? Gennem ændringer! Kig tilbage på 2015 og skriv ned alt, hvad der gik godt, og alt hvad der gik mindre godt. Herefter kan du gennemgå, hvordan du vil ændre de ting som ikke gik så godt i2015. På den måde er du godt forberedt til 2016.

# Power!
Forsøg at få dette år til at være fyldt med masser af grin, glæde og opfyldte mål samt delmål. Tænk hele tiden, hvordan du kan udvikle dig og omgiv dig med mennesker der får dig til at grine. Et godt grin forlænger livet, det er jeg overbevist om! Fortæl dig selv, at du virkelig kan klare ALTog intet kan stoppe dig. 

​Oversat af @annelinneaholm