Sådan får du en bedre blog i 2016

Skal 2016 være det år, hvor du får en bedre blog og flere læsere end nogensinde? Læs med her og få Nouws bedste tips! Lifestyle -

Nyt år betyder, at det er tid til nye forbedringer, både på  det personlige plan samt det professionelle. Det er tiden, hvor man starter medat træne, bestemmer sig for at blive et bedre menneske, sætter gearet op på arbejdet og begynde til en hobby, som du altid har ønsket at starte til. Det er altsåen tid med forandring og det er også noget, der bør gælde din blog!

Ryd skrivebordet op:
En pæn og ryddelig arbejdsplads gør det nemmere for dig atkoncentrere. Så start derfor det nye år med at organisere alt ordentligt. Startmed at sortere papirerne i mapper, så du på denne måde kan holde styr på alledine vigtige papirer. Derefter gå videre til andre ting du har på skrivebordet.Måske har du brig for at købe en ny holder til dine blyanter? Eller måske enfin vase med lidt blomster i? Gør det hele rigtig fint og organiseret, så dukan føle dig så motiveret som muligt til at skrive en nyt fantastiskblogindlæg.

Ryd op på din computer og mobil:
Alle som blogger ved, at mængden af billeder og videoer kanfå én til at gå amok. Man tager screenshots af inspirations billeder og downloaderbilleder ned fra computeren til mobilen, for derefter at redigere billederne,hvilket resulterer i, at man får dubletter af billedet. Det bliver med andre ord, hurtigt til mangebilleder!

Tag et par timer ud af dit skema for at rense din computerog din mobiltelefon for at få en frisk start. Et tip er at få Dropbox, så dunemt kan holde styr på alt og har adgang til det hele gennem både computer ogmobiltelefon uden hele tiden at skulle maile billeder frem og tilbage.

Skemalæg dine indlæg:
Som du kan se er der meget man skal holde styr på. Sagen erden, hvis du ønsker at få flere læsere på din blog, er du nødt til at opdaterebloggen jævnligt. For nogle fungerer det at afbryde dagen to eller tre gangefor at skrive blogindlæg, mens det for andre slet ikke fungerer. Derfor kan detvære nyttigt at anvende Nouws tidsbestemte funktion.

Forbered et indlæg og tryk derefter på pilen ved siden af offentliggørknappen. Herefter kommer der en lille boks op, hvor du kan beslutte tidspunktog dato for, hvornår dit blogindlæg skal udgives.

Opret et mere visuel indlæg:
Hvis du ikke allerede er begyndt at øge kvaliteten af dine billeder på din blog, så er det på tide at få det gjort. Du behøver ikke at købe et dyrt systemkamera for at uploade fine store billeder, et lille kompakt kamera kan også gøre underværker! Gør brug af forskellige redigeringsprogrammer eller apps for at få det rigtige lys og farve frem på billederne, så du skiller dig ud fra andre.

En anden sjov måde er at starte med at uploade videoer på bloggen. Du behøver selvfølgelig ikke at lave en vlog, men nogle gange kan korte videoklip få din blog til at være ekstra tiltalende. I har vel ikke misset, at man kan uploade videoer direkte op fra mobilen i Nouw appen? Der findes ingen bedre måde for dig at få dine læsere til at se, hvem du i virkeligheden er!

Pause:
Ja du hørte rigtigt. For at holde din passion i live, er du nødt til at tage pauser, når det hele begynder at blive lidt hårdt. Tag dig tid til at træne, spise sundt og træk vejret dybt! Stræben efter det perfekte kan lægge et højt pres på alle, men ingen klarer sig godt når man er stresset. Hav det sjovt med det du laver, nyd livet og lad vær med at bruge hvert minut bag computeren eller mobiltelefonen.

​Oversat af @annelinneaholm