Sådan blogger du på mobilen

Sådan blogger du på mobilen

I løbet af sommeren kan det være svært at finde tid til at sidde ved computeren og skrive blogindlæg. Derfor har redaktionen samlet deres bedste tips til at blogge igennem mobilen. Vidste du, at du kan skrive og gemme blog indlæg uden WIFI? Læs med her og bliv inspireret. Other -

Funktionel billedvælger

For at kunne skrive et blogindlæg så nemt som muligt, er det muligt at vælge funktionen "Billede". Det du kan gøre ved hjælp af denne funktion er, at du nemt kan zoome ind og vælge de rigtige billeder fra dit fotoalbum du gerne vil anvende i dit indlæg. Du holder helt enkelt inde på det billede, du gerne vil se for, at se det stort, herefter kan du markere det og få det ind i dit indlæg.

Lav din egen collage

I Nouws mobilapp er det muligt at lave sin egen collage igennem den indbyggede funktion. Der findes flere forskellige former for collager, og du kan nemt flytte rundt på billederne og placere dem, hvor du vil have dem.

Redigere billeder

Når du har uploadet dine billeder i indlægget, kan du nemt gå ind og redigere dine billeder, så de kan blive så fine som muligt. I Nouws redigeringsværktøj, kan du blandt andet tage et filter på, justere lyset, beskære billedet og ændre fokus!

Skriv dit indlæg & gem det uden du har WIFI!

Et af vores bedste tips for at effektivisere din blogging hertil sommer er, at du når som helst - med eller uden internet kan skrive et indlæg i vores app. Du kan altså forberede et blogindlæg samtidig med, at du sidder på et fly eller ligger på stranden. Når indlægget er færdigt, trykker du på "Gem på Iphone" og efterfølgende er det bare at uploade dit indlæg, så snart du får Wifi igen. Det er helt fantastisk, synes vi!

Appen er tilgængelig på iPhone / iPad og Android og kan hentes gratis ned på App Store eller Google Play.

Oversat af @annelinneaholm