SÅDAN BLIVER DINE BILLEDER MERE LUKSURIØSE

#Nouw30DayChallenge - Er du en person som tester med forskellige former for redigeringer for at få det perfekte billede? Eller føler du, at dine billeder ikke rigtig bliver så gode som du havde tænkt? Redaktionen giver dig nu tips til, hvordan du får dine billeder til se mere friske, gennemarbejdede og luksuriøse ud! Blogging tips -

Anvend det rigtige filter - For at dine billeder skal se mere luksuriøse ud, men samtidig ikke for overredigerede er vores bedste tip at finde et filter med de rigtige farver. En faktor man kan gå ud fra er at finde et filter med "rene" toner på den hvide farveskala. Redigerer du med VSCO CAM er et forslag at anvende et filter som S2, A6 og HB1.

Tilpas mellemvej mellem kontrast og skarphed - For meget kontrast giver hurtigt et unaturligt indtryk, men samtidig kan for lidt kontrast give et mere sløret udtryk. Det bedste er at finde en tilpas mellemvej med kontrast, og samtidig øge skarpheden for at undvige områder som ikke er i fokus.

Baggrunden er vigtig - Uanset hvad det er du fotograferer er baggrunden på billedet ligeså vigtigt! Tænk på ikke at have en baggrund med for meget objekt som forstyrrer øjet, forsøg af holde det stilrent og ryddet.

Farvekoordinere - Vil du afsætte lidt ekstra tid af på din billederedigering bør du yderligere tænke på, hvilket objekt du fotograferer. Tænk i farver og sørg for at matche dine billeder med dit feed eller blogarkiv. Når du fotograferer skal du sørge for at få de samme farver frem i billederne.

Tænk på symmetrien - Når du fotograferer et objekt (stilleben), er det vigtigt at sørge for, at billedet føles symmetrisk for at undvige en forstyrrende eller rodet følelse.

En sidste finish - Find din egen redigering, som gør, at dine billeder er unikke. Ved at anvende det samme værktøj som "fade" eller Instagrams eget filter "Gingham" får dine billeder en redigering som ser mere luksuriøs og blød ud.

Omslagsbillede: @SANDRAA

Writer
Redaktionen