Så vänder du vintern till något positivt

Så vänder du vintern till något positivt

Känner du dig lite oinspirerad och längtar mest efter att det ska bli sommar igen? Glöm dom tankarna och kika in här. För här guidar vi dig till att bli en mer positiv människa på vintern! Lifestyle -

1. Tänk på hälsan
Sommaren innebär en hel del slappande och dåligt ätande. Vintern är därför helt perfekt till att börja ta tag i hälsan. Du har tid för träningen och du har ett mål: Beach 2016! Gör vintern till din träningsperiod för att få mer endorfiner i din kropp. För du vet väl att man blir lycklig av att träna? I rätt dos då såklart...

2. Låt inte ditt liv styras utav årstider
Bara för att det är vinter behöver du inte åka hem efter jobbet/skolan och lägga dig i soffan. Träffa istället upp dina vänner på stan, käka långa middagar och drick mängder med kaffe! Gå ut och festa på helgen. Kolla en massa bio. Ha sleepovers med tjejkompisara och lägg madrasser över hela vardagsrumsgolvet! Livet behöver inte pausas bara för att värmen inte alltid är här.

3. Planera roliga saker!
Det är alltid skönt att ha något roligt att se framemot, tiden går alltid lite snabbare då. Så spara pengar & boka sedan en sommarresa med dina vänner. Sedan träffas ni på en fika och pratar om hur härligt ni kommer ha det.

4. Bestäm dig för att vara positiv
Du styr din hjärna så istället för att fylla dig själv med negativitet försök att tänka positivt. När du vaknar upp varje dag försök intala dig själv att "denna dag kommer bli så jäkla bra!".

5. Shoppa
Materiell lycka är ändå helt fantastisk... Den kanske inte alltid är så långvarig men kan göra en hel dag bra!

6. Satsa på karriären
Vintern är en perfekt tid för att lägga mycket tid på jobb och målsättningar. Planera upp ditt kommande år och bestäm dig för att NU kör du! Istället för att fastna i en oinspirerande bubbla omringa dig bland människor som höjer dig & jobba på! Det gör även att tiden rullar på ännu snabbare...

7. Spraytana dig
Något som nog alla tycker är lite tråkigt med vintern är att man blir blek och grå. Att sola solarium är inget alternativ (du kan bland annat få cancer och åldras i förtid) men som tur är finns det väldigt bra spraytan ställen idag! Det ger dig en fin bränna som håller 7-10 dagar och det är helt ofarligt.

8. Skaffa dig ett nytt intresse
Dra med dig kompisgänget och börja en dansklass, spela badminton, simma i ett badhus minst 1 gång i veckan eller varför inte gå på en vinprovning. Gör saker som du kanske annars inte har tid för, det kommer ge dig ny energi & kanske finner du dig ett nytt intresse!