Så stylar du vårens trendaccessoarer

Så stylar du vårens trendaccessoarer

Det är ett enkelt sätt att få din look att kännas trendig - och det kryllar av en massa läckra accessoarer att styla med! Vi har spanat in 3 favoriter att bära i vår - och hur du stylar dem rätt. Fashion - 23

Med en touch av det lilla extra är det perfekt att addera en accessoar till din outfit. I vår är det accessoardrömmarnas verklighet som blir sann - det finns massor med ljuvliga detaljer att fånga våren i. Favoriter som trendar säsong efter säsong håller sig kvar på topplistan - vi ser scarfen, strumporna och förstås en snyggblixt som ramlat ner från väskhimmelen- nätkassen!


Strumpor i klackskor - matcha med nätkassen
Låt dig inspireras av vår Nouw-bloggare @MoaErna - Addera ett par tunna läckra sockar i dina klackskor, en perfekt styling när vädret inte tillåter barbent. Satsa på ett subtil look - strumpor och skor i samma ton. Matcha med nätkassen full av härliga vårblommor à la Moa - både praktiskt och snyggt!


Strumpa Weekday, nätkasse Lindex


Inspireras av våra Nouw-bloggare @hannasch scarf som en håraccessoar och @elsaw styling runt halsen


Scarfen - flera olika stylingknep
?
Varianten på detalj som exploderat - bonjour till scarfen! Vi ser den som klassisk runt halsen med en over size-skjorta, midjan som skärp, virad runt väskan och även som hårband. Låt scarfen själv tala och välj ditt personliga mönster och färg - dags att frossa i en underbar detalj.

Från vänster: Scarf Totème, scarf Baum und Pferdgarten


Omslagsbild: @claramortensen