Så stylar du säsongens trendiga over knee boots

Så stylar du säsongens trendiga over knee boots

En återkommande trend som vi bara inte kan hålla händerna ifrån är stöveln som går över knät. Det enda kluriga kan vara att komma på hur man matchar dem på bästa sätt. Vi har löst problemet åt er och tipsar här nedan om 3 trendiga outfits ni kan kapa rakt av! Fashion -

Väst ifrån HM, Kjol ifrån Zara, Skinnjacka ifrån BLK Denim, Skor ifrån NLY Shoes.

Ovan ser vi fashionistan Charlotte som driver bloggen http://thefashionguitar.com/. Som ni ser är det riktigt snyggt att klä sig med fransar som faller ner över stövlarna tillsammans med någon oversized jacka och fakepäls till. En outfit som funkar likaväl en dag på stan som en middag med vännerna på kvällen. 

Skor ifrån HM, Kjol ifrån Zara, Väska ifrån Nelly och Polo ifrån Zara.

Kenza stylar stövlarna med en kjol, mysig polo och hennes tidlösa Chanel Boy Bag. Här ovan ser ni en liknande outfit och vi älskar att matcha skorna med den lite sötare outfiten.

Kappa från J.Lindeberg, skor från Stuart Weitzman, tröja från Filippa K, Kjol ifrån Warehouse och solglasögon ifrån Le Specs.

Margaret Zhang, http://shinebythree.com, stylar sina underbara Stuart Weitzman tillsammans med en beige-look. Over-knee-boots kan se väldigt klassiskt ut om man bär upp det rätt, denna outfit träffade rätt i prick.