Så skapar du härlig vårkänsla hemma

Vädret är varmare, vi ser solen betydligt oftare och folk vi möter på stan är allt gladare - det är vår! Redaktionen presenterar inspiration från våra bloggare, tillsammans med ett gäng enkla tips som maxar vårkänslan i ditt hem. Lifestyle - 31

Fina toner av blått hemma hos @nicolinaloof

@leitntos låter blommorna agera vacker och enkel bordsdekoration

@malinelizabeth fick vårkänslor och köpte med sig tulpaner hem

Frossa i färska blommor
Vi gillar verkligen att pryda hemmet med färska blommor och på våren gillar vi speciellt tulpaner. I och med att det just nu är slutet av tulpansäsongen är de dessutom riktigt prisvärda, så passa på att köp hem ett par buketter som du kan pryda ditt vardagsrum, kök och sovrum med. Psst! Ett tips för att hålla dina tulpaner fina länge att att ställa dem kallt under natten, exempelvis i kylskåpet.


Alicia, en av systrarna bakom @aliciaochanna, visar upp sitt ljusa och fina vardagsrum

@Felicialma bryter av sin vita soffa med färgsprakande kuddar och filtar

Fräscha upp dina textilier
Att byta ut dina textilier hemma då och då är både effektfullt och relativt billigt. Gardiner och kuddar är vårt favoritsätt att snabbt & enkelt ändra känslan i ett rum. Att byta ut ett par kuddar och slänga dit en pläd kan göra mycket!

Rent, fräscht och vårsnyggt hemma hos @estellemaria

Gör en rejäl vårstädning
När solen kikar fram igen och dagarna blir ljusare syns även allt det där som vi inte vill ska synas i våra hem. Passa på att planera in en dag då du gör en rejäl vårstädning. Piska mattor, kuddar och häng ut plädar & täcken. Dra igång en peppande spellista på Spotify och städa hemmet tills det blir skinande rent. Efteråt kan du alltid fira genom att bjuda över ett gäng människor du tycker om på vårfest! Visst låter det härligt?