Så skapar du ett perfekt Metapic-inlägg

Så skapar du ett perfekt Metapic-inlägg

Vår Nouware Läman Arzulayeva visar hur du kan göra för att få ditt det perfekta metapic-inlägget med 15 enkla steg. Klicka in och bli inspirerad! Fashion - 19

1. Om du är bloggare på nouw är det första du gör att öppna i fliken "din blogg" "nytt inlägg" därefter trycker du på den gula rutan för att få fram vilket typ av collage du önska att göra.

2. Välj alternativet metapic för att skapa fram ett fritt collage.

3. När du har gjort det kommer du få fram en sådan här sida, vilket innebär att du kan börja skapa.

4. Du väljer ut bilder från din dator som du vill ladda upp genom att klicka på åtgärder och på pilen som kollar upp vilket innebär ladda upp.

5. När du har laddat upp bilden och placerat den exakt där du vill klickar du gröna rutan där det kommer stå "spara".

6. Därefter väljer du en t.ex en cirkel där du kan klistra in siffror.

7. Så här kommer det se ut när väljer att använda din av en cirkel, du kan ändra färg och storlek på den. Därefter trycker du på spara igen när du är nöjd.

8. Om du väljer att infoga text vilket T:et står för som finns jämte cirkeln kommer det se ut så här där du fyller i vilken typ av text du vill ha. Du kan även välja ut färg, texttyp och storlek.

9. Så håller du på tills du känner att du är nöjd med collaget då trycker du på jag är klar för att komma vidare till nästa steg.

10. Här har du möjligheten att tagga dina produkter och visa enkelt för dina läsare var de kan hitta dessa. Klicka på "lägg till tagg".

11. Kopiera länken till produkten och klistra in den därefter döper du den och sparar.

14. När du är klar med dina taggar så klickar du på jag är klar, så är ditt collage färdigt.

15. Så här kommer det se ut när hela collaget är färdigt, bilden kommer att poppa upp på inlägget med länkarna under hur smidigt är inte det?

"Fifty shades of pink" ​

Skribent: @lamans

Writer
Redaktionen