Så överlever du alla hjärtans dag som singel

Så överlever du alla hjärtans dag som singel

Bara för att du är singel så behöver inte alla hjärtans dag vara årets värsta dag. I detta reportage tipsar vi om saker du kan göra för att må som allra bäst på söndag! Lifestyle -

1. Samla ihop alla singel-kompisar
Vad passar inte bättre än att samla ihop alla dina singelkompisar för en stor fest! Styr upp en middag på lördagskvällen, käka gott, drick massa vin, snacka om hur härligt det är att vara singel & sedan drar ni ut och festar hela natten.

2. Boka upp dig hela "alla hjärtans dag"
Bara för att du är singel på alla hjärtans dag så är du inte ensam. Boka upp dig på en massa roligt på söndagen också. Ett perfekt upplägg: Brunch med kompisarna följt av shopping på stan & sedan avslutar ni dagen med bion "How to be singel". Trailern ser ni här nedan!

3. Avdramatisera hela dagen
Helt ärligt, hur viktig är ens denna dag? Gör den inte större än vad den är i alla fall.

4. Unna dig något alldeles för dyrt
Ja, utifrån din egna ekonomi då... Men har du länge tänkt på den där väskan, blusen eller jeansen - kanske är det just på alla hjärtans dag du ska unna dig det? Materiell-lycka varar i alla fall för dagen.

5. Bli inte bitter
Sörj inte över att du inte har en partner, det kommer inte att göra dig lyckligare. För jag lovar dig att kärleken kommer att nå dig när du som minst anar det. Har det precis tagit slut med dig och ditt ex läs detta reportage. Istället för att bli bitter på kärleken - lägg den energin på något annat! Kanske hur du ska komma vidare i din karriär?

6. Tindra!
Om det är någon gång du ska gå LOSS på tinder-appen så är det på alla hjärtans dag. Flörta och låt kärleken sprudla.

Bild lånad av @fannyamandanilsson