"Så lenge man gjør noe man brenner for, skinner det alltid igjennom"

"Så lenge man gjør noe man brenner for, skinner det alltid igjennom"

Denne ukens blogg er Kaia Heltne. Hos Kaia står kreativiteten i fokus, og slik blir bloggen et sted hun får utløp. Klikk deg inn for å lese mer om hennes tanker og drømmer for fremtiden! Profile - 1

Hei Kaia, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei hei, jeg har det helt supert! Jeg har nettopp gått på ferie, og nyter et lite avbrekk fra skolen. Å være ukens blogg er utrolig stas!! Jeg elsker å kunne være kreativ og samtidig dele med andre - noe jeg får her på Nouw. Jeg må også si at det å få en slik anerkjennelse for noe jeg elsker å gjøre er så kjekt og motiverende.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min kan man lese om litt av hvert, egentlig alt livet mitt inneholder. Jeg har en stor kjærlighet for mote, reise og skriving som farger bloggen min. Jeg liker både å ta stilige bilder og lage kreative innlegg, samt å dele tanker og meninger.

Hva er ditt beste fototips?
For min del må jeg si at lyset og location må være det viktigste. Har man et stilig antrekk, foran en kul bakgrunn - med godt lys, er bildet i boks.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Ah det kan være så mye! Jeg elsker å gå ut å danse med gode venner, men film og spill med jentene og litt godt i glasset skuffer aldri.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Det er så mange utrolig flinke mennesker på plattformen, men noen favoritter for meg må være Freja Settergren, Matilda Djerf og Emma Tallerud - ellers synes jeg Anniken Jørgensen også er utrolig inspirerende.

Hva er ditt skjulte talent?
Hmm, jeg har nok ikke så mange skjulte talenter som jeg vet om, men jeg elsker å spre glede og smil. Jeg er naturlig en positiv person og liker å dele dette med andre!

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år har jeg utforsket store deler av verden, jeg jobber med noe jeg elsker - og forhåpentligvis deler jeg livet med en annen kreativ sjel. For meg er erfaringer og opplevelser viktigst, som gjør at reising, å møte nye mennesker og få jobbe med ulike, gjerne viktige ting, står over det å skaffe meg et hus og "settle down". Men sant skal sies, en dag håper jeg på å bo i et flott hus, med en stor hage som barna kan kose seg i!

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Helt ærlig har jeg ingen oppskrift, for meg gjelder det bare å være meg selv og å få uttrykt den kreativiteten jeg har. Jeg føler ikke det er et fasitsvar - så lenge man gjør noe man brenner for, skinner det alltid igjennom!

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå:
Først på listen må være en reise til et tropisk sted - jeg kjenner at kroppen hadde hatt så godt av litt sol etter flere mørke måneder med regn og vind. Ellers ønsker jeg meg en tatovering (som kanskje står på listen den kommende måneden...) og til slutt pannelugg!! Jeg har lenge hatt lyst å gjøre noe nytt med håret, men så redd som jeg er har det blitt utsatt hver gang.


Besøk bloggen til Kaia her: www.nouw.com/kaiaheltne