Så klär du dig snyggast på WOW

Så klär du dig snyggast på WOW

Att gå på festival är en upplevelse i sig men något som kan vara stressande är vad man ska ha på sig. Vad är typiskt festival egentligen? Vi samlade ihop lite inspiration till hur du klär dig absolut snyggast på årets skönaste musikfest! Fashion -

Den 13- 15 augusti slår dörrarna upp till Sveriges kanske mest kända musikfestival, Way Out West. De har sedan 2007 årligen arrangerats i Slottskogen, i Göteborg och är nu inne på den 9onde upplagan. Vi på Nouw är nog inte ensamma om att längta tills det äntligen drar igång. För finns det något bättre än sommar i Göteborg, taggade folk på gatorna och en musikfest som får de flesta att skratta sig lycklig hela natten lång? Knappast.

Något som man ofta gör fel är att klä sig lite för invecklat bara för att det är festival. Det kan hända att man får för sig att packa med sig kläder man kanske aldrig annars använder och tänker "Det här är typiskt festival!" och när man väl står där på morgonen, lite trött ifrån gårdagen, tänker man bara "Vad håller jag på med? Detta är inte jag!" och så går man runt och känner sig obekväm och ful hela dagen. Den känslan vill man verkligen inte få!

+ Innan festivalen börjar var noga med att bestämma dina outfits så att du slipper den där stunden på morgonen där du river upp din resväska/garderob och får panik för att du "har ingenting att ha på dig".

+ Bohemian-style är ett hett tips just nu. Lösa blusar, mocka och runda brillor så är du hemma! Om du inte vill köra all-in på den stilen så välj bara blusen och kanske ett par jeansshorts. Svårare än så behöver det inte vara!

+ Vi älskar basickläder och det kanske låter "tråkigt" att ha det på en festival men kolla bara på bilden till vänster, ser inte det riktigt skönt avslappnat ut? Välj bara noggrant ut dina accessoarer innan så kan inget gå fel.

+ Är inte det värsta som finns att frysa? Vädret i Sverige slutar aldrig att förvåna oss och därför känns denna outfit helt rätt. Slitna jeans, skjorta lite löst knutet runt höften och en hatt på huvudet. Redo för fest hela natten!

+ Klänning med skärp i midjan, kimono och en håraccessoar lockar mer än någonsin just nu!

+ Ni glömmer väl inte att ta med er årets hetaste trend till festivalen - hatten! Det är inte bara snyggt utan det räddar dig även ifrån den eventuellt dåliga hårdagen du kan drabbas av dag 3.

+ Jumpsuiten, två plagg i ett, har aldrig känts mer rätt än nu.

+ Ett tips är att köpa dig ett par coola brillor att använda, gärna med färgat glas för att göra det ännu roligare.

+ Om du gillar att bära färgglatt tycker vi att det är nu du verkligen borde göra det. Hur glad blir man inte när man bara ser en massa färgglada klänningar överallt? Om det känns "för mycket" så satsa på färg på väskan?

Bilder: Alloverpress

Har ni tips att ge varandra? Dela med er i kommentarsfältet så hjälper vi varandra!