Så håller du bloggen up-to-date under julen

Så håller du bloggen up-to-date under julen

Juletider är på ingång vilket menas med att mer tid kommer att spenderas med familj och vänner och det finns mindre tid att blogga. Så hur håller man sin blogg uppdaterad under juletider egentligen? Eller gör man det? Lifestyle -

Här är några strategier om du vill hålla din blogg uppdaterad under jul och nyår:

Ändra din schemaläggning

Om du i normala fall bloggar varje dag så kanske det är läge att dra ner till två, tre eller fyra inlägg i veckan istället? Det viktiga är att du uppdaterar regelbundet och låter dina läsare veta vad planen är!

Schemalägg blogginlägg och promota gamla inlägg

Om du vet att du har ett par dagar när du reser eller kanske helt enkelt bara vill spendera tid med din familj och dina vänner så är det en bra idé att schemalägga dina blogginlägg. Ta en dag och skapa ett par inlägg så du har för resten av veckan och så slipper du känna dig stressad. Vad du också kan göra är att promota dina gamla inlägg. Vad gjorde du på julafton förra året? Påminn dina läsare!

Be om gästinlägg

Fråga vänner och andra bloggare om det är någon som vill dela med sig av ett inlägg och länka som betalning!

Använd resor och helgdagar till inlägg

Hitta inspiration i det du gör under semestern. Vad packade du när du åkte till fjällen? Vad är dina bästa jul recept? Vilken är din mysigaste pyjamas du lever i under julen? Skriv ner lite idéer och spara så du har under semestern!

Ha inte för hög press på dig själv

Må inte dåligt om du inte kan hålla ditt vanliga schema eller helt enkelt inte känner för det. Ibland måste man bara unna sig lite egentid med familjen och bara njuta av tillvaron. Ge dig själv ro att ha lite semester och ta nya tag efter nyår!