Så gör du 2016 till det bästa året

Så gör du 2016 till det bästa året

7 punkter som peppar och inspirerar dig till att 2016 kommer bli ditt bästa år hittills. Lifestyle -

# Du styr din hjärna!
2016 är året då du ska sluta trycka ner dig själv. Du kommer inte att nå dina mål och drömmar genom att hacka ner på dig själv och din kropp. Försök istället att tänka ut något du ska börja tänka på när dem tankarna når dig, exempelvis 3 saker du är tacksam över med dig själv.

# Skriv ner delmål
Visst är det lätt att sitta på sin stol och drömma om saker man vill uppnå? Men NU är det dags att faktiskt försöka ta tag i drömmarna. Gör en lista på saker du vill göra i år och lägg även upp delmål för att komma dit. Vill du köpa din drömväska? Lägg upp en budget. Vill du få det där jobbet? Skriv ner HUR du ska kunna ta dig dit och även där, delmål måste sättas.

# Rensa bort allt dåligt i ditt liv
Omringa dig bland människor som höjer dig och inspirerar och dumpa vännerna som bara trycker ner dig. Ibland behöver vi rensa garderoben, detsamma med vänner, vissa är bara skit och behövs helt enkelt inte längre i ens liv. Det är hårt och jobbigt att göra slut med en vän, men högst nödvändigt emellanåt.

# Gör saker som gör dig lycklig
Vad gör dig glad? Skriv ner 10 saker som du blir lycklig av. Under året försök att göra allt detta, ofta!

# Skippa avundsjukan
Istället för att vara avundsjuk på dina konkurrenter, inspireras av dem! Du kommer inte att komma någon vart av att sitta och vara bitter, det lovar jag dig.

# Sammanfatta ditt tidigare år
Hur når du utveckling? Genom förändring! Sammanfatta år 2015 och skriv ner allt som gick bra och allt som gick mindre bra. Det som inte gick så bra kan du försöka att se över och hur du kan förändra det detta år.

# Power!
Försök fylla detta år med en massa skratt, lycka och uppfyllda mål! Tänk utvecklande hela tiden och omringa dig bland människor som får dig att skratta. Ett gott skratt förlänger livet, det är jag övertygad om! Intala dig själv att du verkligen kan klara av ALLT och inget kan stoppa dig.