Så får du till mysljuset hemma i höst

Så får du till mysljuset hemma i höst

Vi omfamnar de allt mörkare höstkvällarna genom att maxa med lite olika typer av mysbelysning till hemmet. Vi har samlat våra favoriter! Lifestyle -

Krispiga löv, kylig luft och mörkare kvällar betyder inte bara att vi får klä oss i stickade tröjor och dricka många koppar te, utan ger oss också den perfekta anledningen till att ha hemmakväll. Här har vi samlat ihop ett gäng mysiga ljuskällor som vi gärna vill ha hemma i höst.

- En ljusslinga kan användas till mycket, vilket ger dig tillfälle att ta fram din kreativitet och att experimentera. Varför inte hänga den på väggen, i en bokhylla eller samla slingan i en stor vas?


- Små bordslampor lyser upp sådär diskret och perfekt och går, liksom ljusslingan, att flytta runt. Inte heller behöver de kosta så mycket! Ett traditionellt doftljus ger också rummet en mer levande känsla.


- Sist men inte minst har vi de trendiga statement-lamporna lightboxen och bokstavslampan. Roliga detaljer som bokstavligen talat sticker ut och lyser upp ett rum!Kopparfärgad bordslampa från Clas Ohlson, 90.90 kr / Lightbox från Lagerhaus, 699 kr / Bokstavslampa från Lasses i Ryd, 699 kr / Ljusslinga från Granit, 449 kr / Bordslampa i bubbelglas från Ellos, 849 kr / Doftljus från H&M, 79.90 kr.


Omslagsbild: @joannafingal