Så får du en naturlig & frisk lyster

Så får du en naturlig & frisk lyster

Nouw's Joanna Fingal fick testa på en IPL behandling och här är resultatet! Beauty -

Vid oräkneliga tillfällen har Anna Welander betalat för att både dölja och förhöja diverse sidor hos sig själv med hjälp av nya kläder och frisyrer. Vi har alla våra individuella inre drivkrafter och konstigt nog begränsar vi ofta främst oss själva. Hur ofta beklagar vi oss inte över saker såsom vikt, längd, hår och ansiktet? Vår begränsning är ofta våra egna kritiska tankar om oss själva.

Även om man måste lära sig att älska sig själv för den man är så finns det helt ofarliga metoder man kan använda sig av för att försköna det första folk lägger märke till, ansiktet. @joannafingal fick testa på en IPL behandling!

Varför IPL?

Det finns många anledningar till varför jag använder IPL-behandling. De vanligaste är permanent hårborttagning (ta bort hårväxt från platser där den inte önskas) samt hudföryngring.

IPL är en ljusbehandling där ljuset verkar genom att stimulera djupt ner i huden och därmed öka elasticiteten och spänsten genom stimulering i huden. Särskilt när det gäller sol-skadad hud. IPL tar även bort ytliga blodkärl och pigment fläckar och ger därmed en harmoni i ansiktet. Om man har rosacea i ansiktet gör behandlingen att huden är mindre aktiv och på så sätt minskar hudrodnaden och de ytliga blodkärlen.

Hud är ett tecken på välmående, ett tecken på att kroppen mår bra. Huden är viktig för ansiktets och kroppens helhetsintryck. IPL ger ansiktet en naturlig och frisk lyster.

Före och efterbilder.

Bild efter behandling. Man ser en tydlig lyster och "spänst" i huden.

?Anna Welander jobbar som leg.anestesisjuksköterska på Corinne & Friends