Så får du din Instagram att växa

Vad är det egentligen med de stora "Instagrammarna" som går hem hos oss trogna följare och gör att vi inspireras så mycket av fina bilder? Vi har skapat en guide med 8 trender bland 16 av våra favorit konton som ni kan ta tips från för att skapa ett eget inspirerande konto! Lifestyle -

I vårens tecken!

Många av de stora "instagrammarna" passar på att ta stilfulla bilder med attribut som hör våren till. Stockholmspinglorna tar självklart bild under körsbärsträden i Kunsgträdgården.


Metallisk inredning.

Varierade bilder på sitt instagramkonto skapar en större bredd som når ut till fler personer. Här är två bilder från två stilikoner men som gärna fotograferar och lägger ut vackra miljöer också.


Personligheten.

Visst är kvalitativa bilder att föredra och det skapar ett inspirerande konto. Men utan "vanliga" bilder får man ingen personlighetskänsla.


Smakfulla bilder.

Vid personliga bilder där man visar sin vardag är det viktigt med smakfulla bilder med hög kvalité för att få en seriös känsla. Precis som Molly och Joanna här ovan.


Streetstyle.

För att hetta upp de vanliga outfit bilderna kan man ta bilder med streetstyle känsla. Inte allt för uppstyrt och med "statister" i bakgrunden. Kan vara roligt att göra lite annorlunda!


Mat.

Matbilder är oerhört populärt på Instagram, förmodligen för att alla älskar god mat. Och en riktigt bra bild på mat kan verkligen göra att det börjar vattnas i munnen.


Resor.

Att resa går lite hand i hand med maten, vi alla vill resa och se världen och älskar när andra är ute och reser och kan bjuda på fantastiska bilder från världens alla hörn. Som Kenza i Paris eller Angelica i Marocko.


Familjen.

Familj är väl det viktigaste vi har, det har blivit ett "babyboom" på Instagram under senaste tiden, är det inte underbart!


​Så, det bästa receptet för ett inspirerande instagramkont är att variera sina bilder, ha hög kvalité med bra ljus på bilderna, blanda personliga bilder med bara inspirerande bilder. Kör hårt!

Writer
Ellen Hagberg