Så blir du ett riktigt instagram proffs

Så blir du ett riktigt instagram proffs

Nouw ger dig de bästa tipsen på att ta din Instagram till nya höjder! Lifestyle -

​Många som bloggar känner säkert igen sig i kampen om den perfekta Instagramen! Instagram är ett perfekt sätt att visa vem du är och varför folk ska gå vidare till din blogg så att vara medveten om hur man bäst marknadsför sig själv är viktigt. I den här artikeln tipsar vi om 4 tips som du bör tänka på när du skapar och underhåller ditt konto för att skapa de bästa förutsättningarna för att växa kontot. Läs vidare och använd dig av dessa tips!

1. Vad är min strategi?

Fråga dig självvad dina mål är och vad som kommer få folk att vilja följa just dig och inteett av alla de andra konton som redan existerar. Vad får dig att stå ut ifrånmängden? Har du något av värde som du kan ge till dina följare? Och när vipratar om värde menar vi inte saker utan snarare någon slags kunskap. Du kanskeär grym på att göra hälsosamma recept eller den som alltid hittar guldkornen isecond hand butiker? Dela med dig av vad du är bra på och älskar!

2. H2. Hurofta ska jag lägga upp bilder?

Tänk på attkvalitet alltid kommer före kvantitet men om du vill att folk ska orka klickasig in på din Instagram så måste det finnas någon slags plan på hur ofta dulägger upp bilder. En bild eller fler om dagen är att rekommendera då det uppmuntrardina följare att klicka in på ditt konto dagligen.

3. H3. Hållbra kvalitet på bilderna.

Något av detviktigaste när du försöker bygga ditt Instagram konto är att hålla hög kvalitetpå bilderna. Om du inte har en kamera så fungerar mobil kameran lika bra men setill att tänka på ljussättningen och använd snygga filter såsom t.ex. Valencia.Det finns också en rad med appar att ladda ner där du kan redigera dina bildersåsom VSCO Cam.

4. Tänkpå flödet!

Om någon hittardin Instagram så är det första de ser ditt flöde. Flödet är sammansättningen avalla de bilder som du lagt upp. Därför är det viktigt att tänka på att bildernagår ihop med varandra och ser snygga ut ihop. Detta är även ett lätt sätt fördig att hela tiden se om du följer dina riktlinjer. Ha en plan för hur ofta dulägger upp outfit bilder, selfies, matbilder och övrig för att få en brabalans!

5. Skriv en bra introduktions text.

I din profil på Instagram kan du ändra din introduktions text. Här gäller det att berätta vem du är och vad som gör dig tillräckligt intressant att följa på så få ord som möjligt. Använd dig av samma tankar som i punkt 1 där du skapade din strategi. Beskriv varför folk ska följa just dig och glöm inte att länka till din blogg eller andra sociala medier.

Vi hoppas du gillat tipsen i den här artikeln! Om du har något du undrar över eller idéer till ett framtida blogg tips så glöm inte att lämna en kommentar så ska vi göra vårt bästa för att besvara dina frågor.