"Regelbunden uppdatering är viktigt"

Denna veckans blogg är Madeleine som älskar att fotografera och äta fina frukostar. På hennes blogg hittar du många härliga vardagsbilder och en hel del sminktips. Häng med och lär känna Madeleine! Profile -

Hej Madeleine, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej! Jag mår jättebra. Det är sommar och fick bli veckans blogg denna vecka, så det känns såklart jättekul!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
I min blogg får man läsa mycket om skönhet och mode. Men även mycket om resor jag gör och min vardag. Älskar att fota så mycket bilder blir det också.

Vilket är ditt bästa fototips, generellt?
Mitt bästa fototips skulle jag säga är att fota i dagsljus. Gör så mycket för bilden, ljuset blir mycket naturligare och finare enligt mig, än en bild tagen i lampljus. Ett till bra tips för att lära sig en kamera är att våga bara testa sig fram och alla frågor man stöter på går nästan alltid att googla fram svaret på!

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Nu under sommaren så är det riktigt mysigt att sitta ute i solen med kompisar och äta gott. Man måste ta vara på varma kvällar under sommaren, man vet aldrig hur många man får haha.

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Jag följer många inspirerande bloggar på Bloglovin’, men några favoritbloggar är Kristin Sundbergs (http://Bykiki.se), Linda Hallbergs (http://lindahallberg.se) och Annica Englunds (http://annicaenglund.se). Hittar även väldigt mycket inspiration från Weheartit!

Dela med dig av en dold talang du har!
Vet inte riktigt om det är en dold talang, men inte allt för många vet om att jag faktiskt kan spela piano... inte jättebra, men lite grann kan jag nog allt!!

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Då är jag 30 år och kanske är jag gift och har barn, hunnit med en massa resor, har ett jobb jag trivs med och bara allmänt älskar livet!

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Jag skulle nog säga bred variation på inlägg med fina bilder! Och regelbunden uppdatering tycker jag också är viktigt. Sen tycker jag verkligen det märks om ett inlägg är välgjort eller inte, jag gillar att läsa fina inlägg som man ser att personen faktiskt lagt ner tid på. Det är något jag försöker sträva efter i min blogg!

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
Gelénaglar, Canon EOS 5D Mark III och extra mycket fickpengar till min Hawaii-resa i september hade varit fint att ha!

Madeleines blogg: nouw.com/madeleinepalo