"Rakastan matkustamista sekä sitä tavallista arkea"

"Rakastan matkustamista sekä sitä tavallista arkea"

Viikon bloggaajamme Tarun täydelliseen viikonloppuun kuuluisi hyviä keskusteluja, kauniita auringonlaskuja ja ystäviä. Hän jakaa kanssamme myös minkälaisia blogeja hän itse tykkää lukea! Profile - 1


Kerro meille vähän itsestäsi, kuka olet ja mistä tulet?
Elämää on eletty 28-vuotta siellä sun täällä, enimmäkseen täällä ja saankin kutsua Suomea kodikseni ja nauttia sen kaikista kauniista vuoden ajoista. Olen myös vaimo, ja mieheni onkin usein blogi kuvieni takana. Rakastan matkustamista sekä sitä tavallista arkea, liikuntaa ja kaikkea hyvinvointiin liittyvää, valokuvaamista, kiireettömiä aamuja kahvikuppi kädessä sekä kaikkea kaunista mitä silmä voi nähdä.

Mikä on parasta bloggaamisessa ja kauanko olet nyt blogannut?
Olen ollut virallisesti blogi maailmassa vasta puolisen vuotta, mutta ajatuksena se on seurannut kuin varjo jo pidempään. Parasta bloggaamisessa on ehdottamisti luominen. Saan luoda jotain mitä kukaan ei ole luonut ja jakaa ajatuksiani muille omana itsenäni. Blogin myötä on tullut myös haastettua paljon omia ajatusmalleja ja tutkittua itseään. Sanoisin että nämä asiat kiteyttää bloggaamisen parhaat puolet. Ps. Onhan se super kivaakin!

Millaisia blogeja tykkäät itse seurata?
Tykkään seurata blogeja laidasta laitaan. Niin isompia nimiä mutta on parasta kun löytää jonkun timantin aivan vahingossa. Rakastan kevyitä blogeja ihanilla kuvilla ja joihin aina silloin tällöin postataan jotain mikä ravistelee omia pinttyneitä ajatuksia.Millainen on tavallinen arkipäiväsi?
Tavallisena arkipäivänä käyn töissä (olen päiväkoti maailmassa). Tykkään herätä aikaisin, että voin aloittaa aamun kiireettömästi ennen vilkkaampaa päivää. Töiden jälkeen kaipaan yleensä hetken rentoutumista ja rentoudun milloin mitenkin (kirjan lukeminen, podcast, pitkä suihku). Käyn kuntosalilla ja ehkä tapaan ystäviä. Illat vietän mieheni kanssa ja käymme valokuvaamassa tai vain olemme ja syömme hyvää ruokaa. En ikinä mene aikaisin nukkumaan, joten illat venyy tehden milloin mitäkin, yleensä iltaisin myös teen blogi juttut. Thats about it.

Millainen olisi täydellinen viikonloppu?
Hmm, se olisi tietenkin aurinkoinen ja sisältäisi paljon ulkoilua. Ihanan brunssin ystävien kanssa sekä lasilliset viiniä illalla. Hyviä keskusteluja ja kauniin auringon laskun.

Mitkä ovat loppu kesän suunnitelmasi?
Loppu kesä kuin myös pääsääntöisesti koko kesä vierähtää Balilla. Suunnitelmat ovat lukemattomat ja enemmän voikin seurata blogin puolelta!Mitä kosmetiikkatuotetta ilman et voisi elää?
Lumenen kulmageeli!

Mitkä ovat luottovaatekappaleesi?
Farkut ja valkoinen t-paita. Ne eivät ikinä petä.

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä? Bloggaatko yhä?
Toivottavasti olen yhtä onnellinen kuin tänäpäivänä. Toivoisin, että siihen mennessä meille olisi siunaantunut ensimmäinen lapsi ja olisin äiti. Bloggaisin aktiivisesti ja olisimme mieheni kanssa edistyneet valokuvaajina niin, että se voisi jossain määrin olla perheyritys. En tiedä missä haluan asua, Seinäjoella on kaikki hyvin, mutta kaipaan arkeemme hiukan laajempaa ympäristöä, saa nähdä. Bloggaamisen suhteen mulla on paljon unelmia, joita en ääneen vielä edes uskalla sanoa.Seuraa Tarua:

Blogi: @tarukatariina
Instagram: @tarukatarina