Pukeutumisen Punainen Lanka

Pukeutumisen Punainen Lanka

Bloggaajamme ovat hurahtaneet viime aikoina punaiseen, emmekä ollenkaan ihmettele syytä. Punainen toimii täydellisenä aksenttivärinä niin mustavalkoisiin, beigeihin kuin värikkäämpiinkin lookkeihin. Katso postaus tästä ja inspiroidu yhdistelemään punaisia vaatteitasi uudella tavalla! Fashion - 3

UUTENA KLASSIKKONA PUNAINEN PAITA

Tänä keväänä valkoisen kauluspaidan voi siirtää sivuun, sillä uusi klassikkopaita on väriltään punainen! Bloggaajamme näyttävät mallia miten paita toimii niin hameen, farkkujen kuin shortsienkin kanssa.

HÄIVÄHDYS PUNAISTA

Jos et ole valmis päivittämään koko vaatekaappiasi kerralla, panosta asusteisiin. Punainen toimii niin laukuissa, hatuissa, huiveissa kuin kengissäkin. Punaisia huulia unohtamatta!

ASUN KUIN ASUN PELASTUS - PUNAINEN TAKKI

Kiireisen elämän omaaville jokaisen asun tarkka miettiminen voi olla lähes mahdottomuus, takuuvarmana pelastuksena mille tahansa lookille toimii upea punainen takki! Kolme muotitietoista bloggaajaamme näyttävät miten se stailataan, sukkakoroilla ja farkuilla ei ainakaan voi mennä pieleen.

ROHKEIN YHDISTÄÄ PUNAISEN PUNAISEEN

Mikä olisikaan rohkeampi ja tyylikkäämpi veto, kuin pukea punaista päästä varpaisiin? Tässä kolme eri asukokonaisuutta joista jokainen näyttää toistaan upeammalle. Toimituksen suurin yhdistelmä-ihastus!