Prova & handla dina nya bågar - direkt från soffan med Mister Spex

Prova & handla dina nya bågar - direkt från soffan med Mister Spex

Tycker du att det är dyrt och obekvämt att köpa glasögon i butik? Hos Mister Spex kan du snabbt och enkelt beställa dina glasögon online! Du hittar ett otroligt stort utbud till marknadsledande priser, upp till 50% billigare priser än hos din lokala optiker. Här guidar vi dig i ditt köp, berättar om Mister Spex fördelar och ger dig dessutom en kod för 15% extra rabatt! Mode - 1

I samarbete med Mister Spex


Så handlar du nya bågar från soffan & får 15% extra i rabatt

Hur låter det att prova nya glasögon sittandes i soffan hemma, iklädd dina myskläder, med tända ljus och en ångande kopp te nära tillhands? Kanske har du inte tidigare tänkt tanken att prova och shoppa nya glasögon online, men hos Mister Spex är det förvånansvärt enkelt med deras kostnadsfria hemlån. Förutom enkelheten finns även ett otroligt stort utbud på sidan, till marknadsledande priser - allt för att du ska få mycket att välja på till ett riktigt bra pris.

Tips!
Nu får du även ytterligare 15% rabatt genom vår rabattkod ”Nouw15” på alla slipade glasögon.Köp nya bågar online hos Mister Spex i 4 enkla steg:
1. Hitta dina favoriter! Du kan enkelt hitta rätt bågar genom att ladda upp en bild på dig själv och prova online. Du kan även sortera bågar genom den smarta filtreringsfunktionen, för att hitta en look som passar just din smak och ansiktsform.

2. Låna hem kostnadsfritt. Klicka hem 4st bågar för att prova hemma i hela 10 dagar för att komma fram till vilket par som du gillar mest. Passa på att gå runt med dem hemma, styla dem med olika outfits och experimentera!

3. Ange dina värden. Har du redan ett glasögonrecept? Då kan du gå in direkt och beställa din favoritbåge via kundkontot online. Returnera sedan hemlånet med den kostnadsfria retursedeln som medföljer. Tips: Har du inget glasögonrecept kan du beställa en gratis synundersökning hos en av Mister Spex partneroptiker. Hitta din närmsta optiker på Mister Spex hemsida.

4. Klart! Dina nya glasögon är slipade och klara inom 5-14 arbetsdagar. Dessutom kan du njuta av tanken att du sparat upp till 50% på att köpa dina nya bågar online. Det låter väl inte helt fel?


Du får låna hem fyra par bågar per hemlån. Skulle de första inte passa går det såklart bra att låna hem 4 par nya bågar – tills att du hittar dem rätta!

Leveransen sker stilrent och säkert i en box som håller glasögonen skyddade hela vägen hem till dig

Hela 10 dagar har du på dig att testa dig fram och välja ut dina favoriter

När du har valt ut dina favoritbågar tejpar du igen lådan, beställer online och skickar tillbaka. Mister Spex bjuder såklart på frakten!


3 snabba frågor med Elin Skoglund, Mister Spex-ambassadör 

Elin, vad var det bästa med att beställa glasögon från Mister Spex?
Jag var lite orolig innan över hur glasögon faktiskt skulle se ut på. Men med hjälp av Mister Spex funktion där du kan ladda upp en bild på dig på sajten och sedan "prova online" så kunde jag exakt se hur de såg ut på. Jag har aldrig blivit så nöjd innan med ett hemlån!

Hur vågar man bära glasögon om man känner sig lite obekväm?
Jag är faktiskt lite obekväm men jag tror bara det är att hitta ett par man känner sig bekväm i och sedan använda dem hela tiden i början. Allt här i livet är en vanesak och detsamma med glasögon. Hos Mister Spex fick jag verkligen chansen till att hitta bågar som passade mitt ansikte.

Varför skulle du rekommendera Mister Spex till dina nära och kära?
Jo, för att Mister Spex är 40-50% billigare än andra optiker vilket gör det möjligt för mig att köpa flera glasögon att variera med. Det gör glasögonköpet mycket roligare och enklare. Dessutom har Mister Spex även egna varumärken där du kan hitta precis lika fina glasögon som ditt favoritmärke för ett betydligt bättre pris.


Skribent
Redaktionen