Pdotter rapporterar ifrån chic-galan

Pdotter rapporterar ifrån chic-galan

I torsdags slogs dörrarna upp för årets chic-gala i Stockholm och i detta reportage får ni följa med när Nouws bloggare Ellinor Löfgren bevakar och berättar smaskiga detaljer ifrån kvällen. Häng med! Fashion -

I torsdags (den 3e september) slogs Berns dörrar upp för årets CHIC gala och temat för kvällen var inget mindre än Studio 54!

Efter smattrande blixtrar på den röda matten intog vi en fullsatt lokal, och stämningen var på topp medan gästerna minglade runt mellan borden. Vi fick ta del utav goodiebags, drinkar, utsökt mat och smaskigt ögongodis...

Plötsligt släcktes belysningen ner och upp på scenen kom kvällens värd, Charlotta Flinkenberg, som blev buren av fyra avklädda män. Och D��R var showen igång! Seriösa nomineringar blandades med både dans och skämt samtidigt som vinnarna bockades av en efter en:

Årets chicaste celebritet: Zara Larsson! Bild lånad utav www.chic.se

Årets chicaste Fashionista: Susanne Histrup! Bild lånad utav www.chic.se

Årets chicaste bloggare: Josefin Dahlberg! Bild lånad utav www.chic.se

Årets chicaste karriärista: Maria Tjärnlund! Bild lånad utav www.chic.se

Årets chicaste man: Niklas Berglind! Bild lånad utav www.chic.se

Årets chicaste läsare: Jade D’econzac Mbay! Bild lånad utav www.chic.se

När alla vinnare korats förvandlades de tidigare sittplatserna till ett dansgolv och DJn fick taket att lyfta enda fram till klockan slog tolv.

Trots att festen gick under ett tema, så kunde det gå att urskilja vilka utav alla höstens trender de välklädda gästerna fastnat för. Populärast var: den färgglada pälsen, en diskret ombre, stora örhängen, spetsiga skor, page frisyren, plagg med snörning, djupa urringningar och de enfärgade outfitsen som gick i nude-skalan. Sen en diskret make up till såklart.

Här är några bilder med fokus på gästernas kläder som togs under kvällens gång:

Klackarna till vänster är skapade utav den svenska skodesignern Jennie-Ellen, och klackarna till höger är signerade Valentino.

Om vi tittar på denna bilden så verkar det som att vi ska våga blanda mer färger, material och mönster till hösten.

Bland alla designerväskor och märkesskor bar gästerna även plagg köpta på second hand. Något som bloggaren (och vinnaren) Josefin tycker spelar en viktig roll för helhets looken.

Två tjejer som däremot gick all in för temat var bland annat Ellen Bergström (som dök upp med en diskokula på huvudet) och donnan till höger som hade förvandlat inbjudningskorten till en huvudbonad!

Jag själv däremot körde på en sista minuten lösning, men som jag blev himla nöjd med ändå. Outfiten lyckades ju faktiskt pricka in på flera utav festens populäraste val: snörade skor, en djup urringning, page och en enkel sminkning. Jump suiten är ifrån Gina Tricot och klackarna ifrån Nelly.com.