"Parasta syksyssä on alkusyksyn tunnelma"

Jo seitsemän vuotta blogia pitänyt viikon bloggaajamme Miinan blogi on monipuolinen, vaikka hän mieluiten tuottaakin matkustuspostauksia. Mikä oli Miinan lempimuisto kesältä ja mitkä ovat hänen loppuvuoden suunnitelmansa? Klikkaa itsesi artikkeliin! Profile -


Kerro meille vähän itsestäsi, kuka olet ja mistä tulet?
Olen Miina ja asun Keski-Suomessa pienellä kylällä, Saarijärvellä. Olen 25-vuotias ja arkeni kuluu niin töissä, blogijuttuja tehdessä, matkustellessa ja tietysti kahden koiran kanssa aikaa viettäessä! Rakastan extempore reissuja ja ideoita, ne kuuluvatkin ehdottomasti arkeeni, en oikein malta olla kauaa aikaa paikallani!

Mikä on parasta bloggaamisessa ja kauanko olet nyt blogannut?
Olen aina tykännyt bloggaamisesta, koska pääsen tässä toteuttamaan itseäni ja tekemään monipuolisesti erilaisia asioita. Valokuvaaminen on bloggaamisessa yksi parhaimmista jutuista ja tietysti lukijoilta tulleet kommentit ja palautteet. Joulukuussa blogini täyttää 7-vuotta ja Nouwilla aloitin bloggaamisen tämän vuoden alusta!

Mitä toivoisit saavuttavasi blogillasi?
Kesän ajan olen pitänyt blogissa vähän ”kesälomaa” ja kirjoitellut aina kun on fiilistä ja aikaa, joten mitään suurempia saavutuksia en tällä hetkellä ole asettanut blogiuralleni, ehkä sitten aika näyttää mihin päin blogini kanssa suunnataan, mutta eiköhän melko samalla linjalla jatketa kuitenkin!


Mikä on parasta syksyssä?
Alkusyksyn tunnelma, pimenevät illat ja se kun saa katsoa hyvällä omatunnolla Netflixiä sohvanpohjalla jäätelöpurkin kanssa!

Millaisia syyshankintoja aiot tehdä?
Toivoisin löytäväni uuden syystakin ja värikkään sellaisen! Ehkä punaisen tai keltaisen?

Mikä on lempimuistosi kuluneelta kesältä?
Ehkä parhaiten tältä kesältä on jäänyt mieleen Islannin reissu, jossa ajelimme autolla pitkiinsä, kävimme bongailemassa ryhävalaita, rentouduttiin kuumilla altailla ja käytiin issikkavaelluksella. Suomessa taas parhaat kesämuistot tulee omalta pikku mökiltä, jossa kävimme myös auringonlaskun aikaa suppailemassa!


Minkä tyylisten postausten tekeminen on sinulle mieleisintä?
Tykkään pitää blogini sisällön monipuolisena ja kirjoitella sinne vähän kaikkea elämästäni. Ehkä kuitenkin tykkään eniten tehdä matkusteluun liittyviä postauksia!

Jos saisit valita viikon täysloman Lapissa vai viikonlopun mittaisen miniloman Pariisissa, kummanko valitsisit?
Viikon täysloma Lapissa odottaa jo joulukuussa, joten lähtisin mieluusti Pariisiin minilomalle!

Millaisia loppuvuoden suunnitelmia sinulla on?
Syksyllä aion (yritän) viettää aikaa kotona, koska kesä on ollut niin kiireistä aikaa. Yritän saada arkirutiineista kiinni ja keskittyä liikuntaan ja ruokavalioon. Ehkä kuitenkin tulen matkustelemaan Suomen sisällä hiukan, mutta haluan kuitenkin mennä fiiliksen mukaan, eli en suunnittele reissuja pahemmin etukäteen!


Seuraa Miinaa:

Blogi: @MiinaKaroliina
Instagram: @miinakaroliina