Øyenbryn - step by step

Aldri før har det vært så stort fokus på øyenbryn som det er idag. I denne repotarsjen viser blogger Albertine hvordan hun sminker bynene sine! Beauty -

Vi sier at det ikke finnes rett eller galt når det kommer til sminke, alle har hver sin smak og velger det man selv synes ser best ut på eget ansikt. Likevel vil vi alltid ha en såkalt fasit på hva som er "riktig". Når det kommer til bryn er det en kjent regel som gjelder, brynet skal formes etter linjer fra nesen (de som ikke har hørt denne regelen kan lese her). Regel nummer to er at brynsfargen skal ha samme farge som ditt eget hår, om ikke hakket lysere.

Jeg bruker LR sin brynsblyant i fargen Cashmere Creme. Denne er genial, da den har to sider hvor den ene siden brukes til forming og den andre til fylling. Den siden som du former med har en tynn, skarp blyant som gjør det enkelt å tegne rette, tynne linjer til markering av brynet. Den andre siden har en tykk blyant som er hakket bløtere og veldig godt pigmentert. Anbefaler virkelig denne!

STEP BY STEP:

1. Børst hårene så de legger seg ryddig og i samme retning.

2. Tegn rammen og formen på brynene, først undersiden og deretter over. Her bruker jeg den tynne siden av brynsblyanten.

3. Bruk den tykke siden av blyanten og fyll brynet. Jeg bruker å legge veldig svak farge helt innerst på brynet slik at fargen fader ut. Dette gir brynet et mer naturlig utseende - vi vil ikke ha kantete bryn som ser tusjmarkerte ut.

4. Avslutt med en highlighter under brynet. Dette markerer og løfter brynet og gir et mer åpent blikk.

PRODUKTER:

- LR Health & Beauty sin brynsblyant fra kolleksjonen Colours, i fargen Cashmere Creme
- LR Health & Beauty Bright Highlighter fra kolleksjonen Deluxe, i fargen Porcelain

Albertines blogg: @Albertine

Writer
Redaktionen