"Onnistuneen postauksen jälkeinen fiilis on mahtava!"

Viikon bloggaajamme Ida-Maria Ankkurin tyyli kulkee ajan hermolla. Ida-Maria ei usko viisivuotissuunnitelmiin vaan antaa elämän yllättää! Profile -


Kerro meille vähän itsestäsi, kuka olet ja mistä tulet?
Alkuun haluan kiittää Nouwia mahdollisuudesta olla viikon bloggaaja. Olen Ida-Maria Ankkuri, 21-vuotias eteläpohjalainen nuori nainen. Asun avomieheni kanssa kotikaupungissani Seinäjoella ja opiskelen Vaasan Yliopistossa kauppatieteiden maisteriksi. Rakastan muotia, itseni kehittämistä ja toteuttamista, järjestelmällisyyttä, viihtyisää kotia ja viikonloppulomia. Kun haluan rentoutua täydellisesti, suuntaan keskelle luontoa.

Kuvaile tyyliäsi neljällä adjektiivilla?
Ajankohtainen, persoonallinen, yllätyksellinen, maskuliininen.

Mikä on pahin tyylimokasi?
Lukiovuodet olivat pukeutumisen suhteen kokeilevia. Ne ajat olivat täynnä mokia! Parhaiten muistan asun, jossa yhdistin viileällä kesäsäällä GinaTricotin pitsiset pyöräilyshortsit, persikan värisen topin, ohuen pitkän villatakin ja leopardikuvioisen huivin. Siis voitteko kuvitella? Luovaa tuhoa.

Entä mikä on paras tyylivinkkisi?
Panosta kenkiin. Siistit, laadukkaat ja asuun sopivat kengät tekevät kokonaisuudesta huolitellun. Kengät voivat pelastaa tai pilata lookin.Mikä on parasta bloggaamisessa ja kauanko olet nyt blogannut?
Olen luonteeltani luova, joten bloggaamisessa parasta on ehdottomasti itsensä toteuttaminen. Onnistuneen postauksen jälkeinen fiilis on mahtava! Olen blogannut itse asiassa jo useamman vuoden. Vanhimmat blogini olen poistanut, sillä en koe sen aikaisten kirjoitusten kuvaavan tämän päiväistä ajatusmaailmaani, ja vasta hetki sitten olen löytänyt oman tyylini. Nykyistä blogiani Nouwilla olen kirjoittanut nyt puoli vuotta.

Mitä toivoisit saavuttavasti blogillasi?
Unelmani on luoda kokonaisvaltainen sivusto, jossa jokainen kävijä inspiroituisi muodista, tyylistä ja ajatuksistani.

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä? Bloggaatko yhä?
En omista viisivuotissuunnitelmaa, sillä tuskin edes tiedän, missä olen ensi vuonna. Elämällä on usein tapana yllättää. Kuitenkin, viiden vuoden päästä toivon olevani yhtä onnellinen kuin tänään: terve, kykenevä toteuttamaan ja kehittämään itseäni ja nauttimaan elämästäni läheisten ja ystävien ympäröimänä, olin sitten lähellä tai kaukana. Ehdottomasti bloggaan!Mistä löydät inspiraatiota pukeutumiseesi?
Vaikuttajilta, joita seuraan Instagramissa, blogeista ja muotilehdistä. Selaan myös paljon nettikauppoja, vaikka minulla ei olisi tarkoitus ostaa mitään, sillä sieltäkin tarttuu usein oiva annos inspiraatiota.

Oletko enemmän laukku- vai kenkäihminen?
Ehdottomasti kenkäihminen. En omista merkkilaukkuja. Käsivarrellani olen kiikuttanut jo vuosia kiiltonahkaista Ted Bakeria ja se on hoitanut hommansa erinomaisesti. Sen sijaan rakastan kenkiä! Syksyn ja talven trendistä, sukkabootseista, en vain saa tarpeekseni. Valkoiset yksilöt kevääksi olisi unelma. Kengät ovat asun tärkein elementti.

Jos saisit valita yhden asun jota joutuisit käyttämään loppuelämäsi, millainen se olisi?
Tämä on helppo! Mustat kitten heel sukkabootsit, musta villakangastakki, alaosaksi valitsisin täydellisesti istuvat nilkkamittaiset suorat housut, paita saisi olla trendikäs ja laukku värikäs clutch.Seuraa Ida-Mariaa:

Blogi: @IdaMariaAnkkuri
Instagram: @idamariaankkuri