"om tio år ska jag ha mitt drömjobb"

Veckans blogg är en tjej som är kreativ, älskar att festa men föredrar hemmakvällar, inspireras av mode-eliten och pluggar till jurist i Lund. Hon heter Sandra Stjerneus och här nedan får ni läsa en intervju med henne. Profile -

Hej Sandra, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej Elin! Allt är bra med mig faktiskt. Hoppas allt är bra med dig med! Det känns superroligt, tycker att det är ett superbra koncept och jag läser själv alltid veckans blogg och har hittat många bra bloggar som jag fortfarande följer lite då och då tack vare veckans blogg.

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
I min blogg delar jag med mig mycket av all shopping - som den shoppaholic jag ofta identifierar mig med. Min vardag och hur jag dealar med sista året på gymnasiet i Lund där jag läser Juridik. Men framförallt även om tips, tankar och mycket mode, samt resor eftersom att jag älskar att resa.

Vilket är ditt bästa modetips, generellt?
Måste nog vara nyckelplaggen. De plaggen i garderoben som du tycker bäst om samt känner dig finast i. Att välja ut mina absoluta favoritplagg för varje årstid och att ha dem i huvudet när jag väl shoppar. Samt att tex. en dag då jag känner klädkris bara kunna ta fram de där favoritjeansen som funkar i alla lägen och räddar just en sådan dag!

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Jag tycker om att gå ut och festa med mina vänner, särskilt om något fyller år för då ska det ju firas. Men jag lutar nog mest åt den typen av tjej som hellre tar en hemmakväll före fest (dvs. så länge jag inte är ensam).

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Fanny Lyckman, Kenza, Maria Kragmann & Lisa Olsson är nog de jag inspireras av mest och gärna är det just deras bloggar jag kollar in så fort jag har tid över.

Dela med dig av en dold talang du har!
Det är inte många som vet att jag faktiskt är väldigt duktig på att teckna och pyssla. Är otroligt kreativ av mig men har tack vare skolan tyvärr fått lägga det på hyllan under en längre period. Hoppas verkligen jag kan få tid över för att rita snart igen!

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Om 10 år är jag inte långt ifrån 28 år fyllda och då ska jag ha det bra ställt, upplevt det mesta jag vill hinna uppleva som ung och kanske förhoppningsvis hunnit få iallafall 1 barn. Jag ska ha ett arbete som jag älskar, gärna ett socialt eftersom jag är så social av mig. Då vill jag hålla på med mode, men exakt vad inom mode kan ändras tusen gånger innan jag känner mig nöjd. Skulle kunna fortsätta skriva på detta hur långt som helst, men vi får helt enkelt kolla tillbaka om 10 år och se om jag hade rätt om något och om något ändrats.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Fortsätta med min nisch, bara göra det jag tycker är roligt. Vara lika social på mina sociala medier som jag är i verkligheten, tror jag tjänar ganska mycket på det. Att integrera med mina läsare och följare gör jag ofta och jag vet att det uppskattas. Att jobba hårt och göra det för att jag tycker det är roligt.

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
1. Jag önskar mig en lång ordentlig semester just nu. Ingen skola, ingen stress, bara lugn. Men jag får nöjda mig med 1 veckas höstlov vilket såklart är bättre än ingenting!
2. En egen lägenhet
3. Ett par Isabel Marant skor och en Boda Skinnjacka är några av favoriterna högst upp på önskelistan just nu!