"Om jag visste att livet skulle bli så här bra hade jag flyttat för längesen"

"Om jag visste att livet skulle bli så här bra hade jag flyttat för längesen"

Hon tog sitt pick och pack för att flytta till en annan stad och den stora kärleken. Vi träffar Ellen och snackar utmaningar inför 2019, hennes absoluta skönhetsmåsten och att ha skrivandet som terapi. Och om livet i Värmland - som blev bättre än hon kunnat föreställa sig. Profil - 24

Hej Ellen, berätta lite om dig själv, vem är du?
Absolut, mitt namn är Ellen och jag är 25 år gammal. Jag är född och uppvuxen i Göteborg, men för två år sedan flyttade jag tillsammans med min kille till Värmland, Degerfors. En stad eller rättare sagt ett litet samhälle där det enbart andas fotboll. Därav flytten, då han spelar fotboll här. Tillsammans har vi en hund som heter Bacon. Jag försöker varva vardagen med två jobb, träning, långa promenader med hunden, tid med bloggen och gärna lite resor när tillfället ges. Jag är en riktig mystjej som gärna myser runt hemma med mina kära, samtidigt som jag inte tackar nej till ett glas bubbel ute på stan! För att inte glömma egentiden, den värdesätter jag högt!

Vad får vi läsa om i din blogg?
I min blogg hoppas jag att kunna inspirera andra att bryta sig ut och testa sina vingar. Annars väldigt mycket mode, vardagen här i Värmlandsskogarna, tankar som infinner sig i mitt lilla huvud och hur det faktiskt är att flytta ifrån sin hemstad för att göra allt för den man älskar.Vad var det som fick dig att starta bloggen, och hur har din blogg utvecklats sedan du startade den?
Jag hade en blogg för många år sedan men den rann ur sanden när skolan tog all min tid. Jag var ung och hade hur mycket som helst i min lilla hjärna som ville ut i skrift. Jag har alltid älskat att skriva, allt ifrån tankar jag har, till att skriva en fin text till en vän. Det är som terapi för mig att stänga in sig i ett rum, sätta på musik och skriva fritt tills pennan glöder. Ibland önskar jag att jag hade fortsatt på min tonårsblogg för att se var jag hade varit idag om jag hade fortsatt. Men nu har jag bloggat kontinuerligt i snart tre år och älskar det jag gör! Bara på så kort tid har den växt något enormt, det gör mig ännu mer peppad till att fortsätta och en dag kommer jag ha mina sociala medier som mitt jobb, på ett eller annat sett!

Du bor i Värmland med din pojkvän, men är från början från Göteborg. Hur ändrades livet då du flyttade till en helt ny stad?
Egentligen ALLT! Om jag visste att livet skulle bli såhär bra hade jag flyttat för längesen. Klart att det är tufft att komma till en ny stad där man inte känner en kotte. Men jag gick in med inställningen redan från början att göra det så bra som möjligt. Hitta mig ett jobb och få nya kontakter. Idag har jag fått vänner för livet och blivit en väldigt stark person. Det är så häftigt att få vara en del av min killes dröm, som har kommit att bli vår resa tillsammans. Samtidigt som det inte är en dans på rosor alla gånger… Saknaden efter familj och vänner finns alltid där men det är något jag försöker lära mig att leva med varje dag.Nu är det nytt år och nya möjligheter! Vad är dina drömmar och mål inför 2019?
Jag har de senaste två åren använt mig av ordet utmaning istället för målsättningar då jag känner att det ordet motiverar mig mer. Jag kan lätt känna väldigt mycket press utav ordet målsättning. Mina utmaningar inför året är:

- Spara ytterligare pengar till min drömlägenhet

- Att kunna försörja mig deltid på mina sociala medier, med andra ord växa ännu mer. Om just sociala medier kommer ni att få läsa mer om i veckan

- Utvecklas ännu mer inom min träning. Jag har en dröm där någonstans att bli träningsinstruktör

Tre snabba frågor:
Min favoritserie är... Casa de papel

Det är min "go-to" outfit en dag då jag inte har inspiration... Vit skjorta och skinnbyxor

Mina topp tre skönhetsprodukter jag inte kan leva utan är... Torrschampo (!!), ögonbrynspenna och Lumenes glow boost


Ellens blogg: nouw.com/terkelsen