"Om 10 år så hadde det vært helt fantastisk å ha startet mitt eget klesmerke"

Denne ukens blogg er Josefine Bruskeland. På bloggen hennes får dere lese om mote, tanker, drømmer og følelser. Hun ønsker å leve motedrømmen fullt ut og dra jorden rundt. Klikk deg inn for å bli bedre kjent med henne! Profile - 5

Hei Josefine, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?

Heihei, vakre. Tusen takk som spør! Jeg har det utrolig fint. Merker at høsten sniker seg rundt hjørnet, så det gjør meg utrolig glad. Shit, i mine øyne er dette ganske sykt. Jeg skulle akkurat til å hoppe inn i dusjen når jeg fikk mailen, så det endte opp med at jeg stod naken på badet og danset happydance, haha! Sykt takknemlig for at jeg fikk denne muligheten og det gir meg bare enda mer motivasjon til å fortsette å gjøre det jeg elsker - nemlig å blogge og inspirere andre!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?

På bloggen min kommer dere til å få lese om mote, tanker, drømmer, følelser og kanskje jeg lager noen småkleine videoer av og til, haha! Jeg er en kreativ sjel som stadig finner på noe nytt.

Hva er ditt beste fototips?

Først av alt: Ha det gøy når du tar bilder! Lys og sted er også viktig for meg. Prøver å ta bilder på litt forskjellige steder. Det kan fort bli kjedelig om du tar bilde på samme sted hver gang. Jeg pleier også som regel å redigere bildene mine i appen VSCO.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?

Her er det enten eller faktisk. Enten går jeg på byen med en god vennegjeng og danser hele natten lang. Eller så er ikke en lørdagskveld med kjæresten dumt det heller. Taco og film, sier ikke nei til det. Trives også ekstremt godt i mitt eget selskap, kanskje litt mer enn gjennomsnittet - så det å ligge hjemme i senga med en god serie, en kopp te og tente stearinlys er heller ikke dumt.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?

Dette spørsmålet synes jeg er vanskelig, for det er så utrolig mange flinke bloggere der ute! Leser så utrolig mange forskjellige, men jeg syns Erica Kvam sin blogg er inspirerende. Hun virker veldig ekte og jordnær, samtidig som hun tar kule bilder.

Hva er ditt skjulte talent?

Jeg tror jeg er en av de som ikke har noe skjult talent, haha!

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?

Om 10 år så hadde det vært helt fantastisk å ha startet mitt eget klesmerke og levd motedrømmen fult ut. Hatt en toppleilighet i New York og hatt jobb der, bodd sammen med mannen og kanskje hatt noen barn. Hjemmekjær er jeg også, så måtte vel hatt et feriehus her i Kristiansand.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?

Som de fleste sier. Vær deg selv! Det er ingenting mer sjarmerende enn å være seg selv og tørre å være annerledes. Post de innleggene du trives med og prøv å skap ditt eget. For ingen annen er som du!

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå

  1. Ønsker meg en kreftfri verden
  2. En jorda rundt reise
  3. At vennene mine oppnår alt de drømmer om

Besøk bloggen til Josefine: www.nouw.com/josefinebruskeland