Olympus bjuder in till event på DownTown Camper i Stockholm

Olympus bjuder in till event på DownTown Camper i Stockholm

Vill du få tips om hur man lyckas med sina sociala medier, utvecklas inom foto och även ha chans att vinna en helt ny kamera? Se då hit! Nästa lördag bjuder Olympus tillsammans med några influencers in till ett event i Stockholm, där alla är välkomna. Other - 28

I samarbete med Olympus

Lördag den 31 augusti anordnar Olympus tillsammans med ett gäng influencers ett öppet event på coola Downtown Camper by Scandic. På plats kommer profilerna Jana Heinrici, Claudia Behnan, Caroline Jansson, Marit Dybeck, Donna Dobrinic, Paulina Suonvieri, Sofia Sjöberg & Sheerin att vara. De kommer att berätta och tipsa om hur man lyckas med sina sociala medier och de har även lovat att dela med sig av sina bästa fototips. Allt ifrån hur man ska tänka när man fotar sin outfit & vilka vinklar man ska köra på för att få till den snyggaste selfien till hur man tar den bästa matbilden och lyckas få till inspirerande inredningsbilder.På plats kommer det även att tävlas ut en helt sprillans ny kamera från Olympus i modell Olympus PEN E-PL9.


Kanske har du redan en Olympus-kamera som du kanske vill veta mer om? Ta med den till eventet så får du hjälp med dina funderingar och frågor. Dessutom finns det en massa snygga tillbehör som väskor och kameraremmar på plats, med ett exklusivt erbjudande. Detta vill du inte missa!


Plats: Downtown Camper by Scandic, Brunkebergstorg 9, The Nest (längst upp i hotellet)
Tid: lördag 31 augusti kl. 11.30 – 16.00


Alla är välkomna, det är kostnadsfritt och ingen anmälan behövs. Hoppas vi ses! :)