"Odotan mielenkiinnolla sitä, että slow fashion ottaa enemmän tuulta alleen"

"Odotan mielenkiinnolla sitä, että slow fashion ottaa enemmän tuulta alleen"

Jo kahdeksan vuotta blogia kirjoittanut viikon bloggaajamme Selen Ahishali lumoaa feminiinisellä tyylillään, johon hän saa vaikutteita vallitsevista trendeistä. Millaisia blogeja Selen itse tykkää lukea, ja mitä hän odottaa eniten tulevalta syksyltä? Profile - 2


Kerro meille vähän itsestäsi, kuka olet ja mistä tulet?

Olen 23-vuotias nainen Helsingistä. Olen tällä hetkellä opiskelija ja freelance social media specialist. Opiskelen kauppatieteiden maisteria Itä-Suomen yliopistossa. Harrastuksiini kuuluu valokuvaaminen, bloggaaminen ja salilla käyminen.

Mikä on parasta bloggaamisessa ja kauanko olet nyt blogannut?
Aloitin bloggaamisen vuonna 2010 kesällä, jolloin kirjotin blogia nimeltä Fashion Kills Fast. Samoihin aikoihin aloitin lukion. Vuonna 2016 aloitin uuden blogin omalla nimelläni, mitä jatkan vieläkin.

Parasta bloggaamisessa on päästä ottamaan kantaa asioihin omalla (platformilla) alustalla, jakamaan kuvia ja inspiroimaan muita. Blogi on paikka, jossa saan olla luova ja tuottaa itseni näköistä sisältöä maailmaan.

Millaisia blogeja tykkäät itse lukea?
Tykkään lukea enimmäkseen ruotsalaisia blogeja esim. Angelica Blickin, Janni Delerin, Molly Rustasin ja Kenzan blogeja. Luen myös ystävieni, kuten Juuli Rönkän blogia. Selailen usein myös Nouwin eri blogeja.Miten kuvailisit tyyliäsi?
Tyylini on usein naisellinen ja minimalistinen. Kultaiset korut ja maiharit ovat olleet vakioasusteitani jo vuosia. Joskus pukeudun todella värikkäästi ja näyttävämmin, varsinkin kesällä (tai viikonloppuisin). Saan pukeutumiseeni paljon vaikutteita ajankohtaisista trendeistä.

Mistä trendistä olet eniten innoissasi tänä syksynä?
Odotan mielenkiinnolla sitä, että slow fashion ottaa enemmän tuulta alleen. Muotitietoiset suomalaiset ovat tarkkaavaisempia omasta ekologisesta jalanjäljestään ja muotiteollisuuden pitäisi seurata perässä, kehittäen omaa vihreää identieettiään. Haluan panostaa enemmän laadukkaisiin ja ajattomiin, klassisiin vaatteisiin.

Mitä löytyy tämän hetkiseltä ostoslistaltasi?
Seuraavana ostoslistalla on: Matalat, mustat, teräväkärkiset piikkikorot ja lentoliput jonnekin lämpimään talveksi.Millainen on tavallinen arkipäiväsi?
Herään yleensä aikaisin aamulla, syön aamupalaa ja alan heti tekemään töitä tai kouluhommia. Kirjotan tällä hetkellä gradua, joten se vie paljon aikaani. Iltapäivällä näen ystäviäni ja illalla käyn salilla.

Mitä odotat eniten tulevalta syksyltä?
Opintoni ovat jo melkein ohi, joten on aika panostaa tulevaan uraani. Odotan innolla elämän uusia haasteita ja tulevia mielenkiintoisia matkakohteita.

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä? Bloggaatko yhä?
Näen itseni yrittäjänä digimarkkinoinnin parissa. Toivottavasti matkustelen usein ja olen onnellinen. Ehkäpä asun ulkomailla. Uskon, että jatkan bloggaammista niin kauan kun työskentelen sosiaalisen median parissa.Seuraa Seleniä:

Blogi: @SelenAhishali
Instagram: @selenahishali