Nyhet: Se utvidet statistikk for blogginnleggene dine

Nå får du, som Nouw blogger, muligheten til å se utvidet statistikk for hvert enkelt blogginnlegg. Lurer du på hvordan engasjementet er, hvor mange unike besøkende og hvor lenge dine lesere har brukt på å lese innlegget ditt? Det, og mer, kan du nå se! Blogging tips - 4

Er ikke blogg-statistikk gøy? Det synes vi også! Derfor har vi opprettet en detaljert statistikk-side for deg som blogger hos oss på Nouw. Her finner du en komplett guide til statistikk-siden.

Vil du høre noen gøyale nyheter? Nå kan du se utvidet statistikk hvor hvert enkelt blogginnlegg! Antall Lesere som man før kunne se under Alle Innlegg har nå blitt flyttet til denne side. På denne måten har du all statistikken til dine innlegg samlet på en plass. Herlig, ikke sant?

Slik ser du statistikk for hver enkelt post:

1. Gå til Din Blogg / Alle Innlegg

2. Finn innlegget som du ønsker statistikk fra og klikk på det

3. Velg alternativet Statistikk i menyen som popper opp


Slik ser det ut når du klikker på et innlegg under Alle Innlegg og velger Statistikk


Dette ser du på statistikk-siden for hvert enkelt innlegg:

- Engasjement (måler hvor mye leserne dine har samhandler med dine poster, altså hvor mye de har likt og kommentert.)

- Økter (antall besøkende)

- Unike besøkende

- Gjennomsnittlig tidsbruk

- Antall kommentarer

- Antall likes

- Antall lesere *

NB!
Denne nye funksjonen hvor du kan se statistikk for hvert enkelt innlegg, er bare synlig på innlegg som er postet fra og med 31 mai. Ingen av dine gamle innlegg har denne informasjonen.


* Den gamle måten å måle antall lesere - når du besøkte en blogg ble de første 10 postene sett på som lest (uansett om du scrollet ned alle 10 eller ikke). Nå har vi en mer avansert måte å måle dette på og vi vil kun telle når innlegget faktisk er på skjermen - se "økter" og "unike besøkende". Denne avanserte måten å måle dette på er noe mange brands som jobber med bloggere vil kreve.


PS: Den nye statistikken for hvert enkelt innlegg vil også fungere i appen, fra og med i morgen!

Writer
Redaktionen