Nyhet: Nu syns dina premiuminlägg mer än någonsin

Nyhet: Nu syns dina premiuminlägg mer än någonsin

Är du premiummedlem hos oss? Härligt! Då har du ett gäng fördelar på portalen, bland annat att dina nya inlägg exponeras extra mycket när du publicerar. Dessutom presenterar vi idag en helt ny funktion som gör att dina inlägg syns ännu lite mer! Blogging tips - 27

Nu syns dina inlägg ännu tydligare

Du som är premiummedlem hos oss får bland annat dina nya inlägg mer synliga på sajten. Inläggen syns på Nouws startsida, i toppmenyn för inloggade användare, i bloggflödet och under Nyheter på allas konton. Och från och med idag syns de på ännu ett ställe!

Nu visas de fyra senaste premiuminläggen via en liten ruta så fort du har publicerat ett inlägg via dator. Ditt inlägg syns mer och du har även chansen att på ett bekvämt sätt hitta nya favoriter att följa - två fördelar i en. När du har kikat klart tar du dig vidare till ditt publicerade inlägg via knappen Gå till inlägg.


Så här ser det nu ut när du har publicerat ett inlägg, passa på att hitta inspiration & nya bloggare att följa


Vill du också synas mer? Så blir du premiummedlem!

Vill du bli premiummedlem kan du bli det på olika sätt, alla med samma fördelar - såklart. Du kan välja att köpa allt ifrån en månad upp till ett år direkt - eller välja en premiumeration som förnyas efter månadens slut. Under Ditt bloggnamn/Premium på ditt konto kan du läsa mer om dina olika val och vilka fördelar ett premiummedlemskap innebär.


Writer
Redaktionen