Nyhet: Nå kan du dele innlegg på Facebook igjen

Nyhet: Nå kan du dele innlegg på Facebook igjen

For et par måneder siden tok Facebook bort funksjonen som gjorde det mulig å dele blogginnlegg automatisk fra Nouw til din tidslinje. Nå har vi laget en egen funksjon som gjør at du raskt og enkelt kan dele dine innlegg til Facebook igjen! Blogging tips -

På slutten av sommeren valgte Facebook dessverre å ta bort automatisk deling. Dette påvirket deg som hadde valgt at dine innlegg skulle deles automatisk til Facebook så fort du blogget. Men, nå har vi bygget en egen funksjon som gjør det superlett for deg igjen å dele dine innlegg på tidslinjen!

Slik fungerer vår nye delefunksjon for Facebook:
1. Publiser ditt innlegg akkurat som vanlig.

2. Når du har publisert innlegget kommer det opp et spørsmål om å dele innlegget. Forespørselen dukker opp på siden for Alle innlegg i appen og øverst i bloggen når du publiserer på pc.

3. Et par enkle tastetrykk senere ligger innlegget live på din tidslinje!

Slik som dette ser det ut når du har publisert et innlegg på pc. Klikker du på "Dele på Facebook" blir du tatt direkte dit.

Writer
Redaktionen